Ora Luntur (Cover SINJO)

by Woro Widowati

525

Capo fret 2

Intro : 
C

                   C
loro ati tetep tak tahan..
                   Em
nadyan rasane ra karuan..
                     F
mergo aku wis kadung nyaman..
                     G
mergo aku wis kadung sayang..

Int. 
C Em F G

  C
salah..
                  Em
aku ngakoni ki pancen salah..
  F
salah..
                     G
nresnani kowe sing durung pisah..

   C
ngopo..
                     Em
ngopo kowe kok yo nembe cerito..
    F
cerito..
                  G
kowe isih nduweke wong liyo..

     F
ning ce..dakmu..
                            C
kroso adem tentrem jeroning atiku iki..
  F
tangis.. ati..
  Dm                     G
kulo niki kedah kados pundi Gusti..

Reff :
                   C
loro ati tetep tak tahan..
                   Em
nadyan rasane ra karuan..
                     F
mergo aku wis kadung nyaman..
                     G
mergo aku wis kadung sayang..

                     C
konco-konco ngarahke mundur..
               Em
dianggep dekne sedulur..
                  F
tapi tresnoku ora luntur..
                      G
nganti tekan ku tutup umur..

Musik : 
F G C Em Am Dm G

   C
ngopo..
                     Em
ngopo kowe kok yo nembe cerito..
    F
cerito..
                  G
kowe isih nduweke wong liyo..

Reff :
                   C
loro ati tetep tak tahan..
                  Em
najan rasane ra karuan..
                     F
mergo aku wis kadung nyaman..
                     G
mergo aku wis kadung sayang..

                     C
konco-konco ngarahke mundur..
               Em
dianggep dekne sedulur..
                  F
tapi tresnoku ora luntur..
                      G
nganti tekan ku tutup umur..

Outro : 
C Em F G

    F      G          C
nganti.. tekan tutup umur..
      F        G           C
tresnaku.. nganti tutup.. umur..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Ora Luntur (Cover SINJO)
                  loro ati tetep tak tahan
nadyan rasane ra karuan
mergo aku wis kadung nyaman
mergo aku wis kadung sayang

salah..
aku ngakoni ki pancen salah
salah
nresnani kowe sing durung pisah

ngopo..
ngopo kowe kok yo nembe cerito
cerito..
kowe isih nduweke wong liyo

ning cedakmu..
kroso adem tentrem jeroning atiku iki
tangis ati..
kulo niki kedah kados pundi Gusti

Reff :

loro ati tetep tak tahan
nadyan rasane ra karuan
mergo aku wis kadung nyaman
mergo aku wis kadung sayang

konco-konco ngarahke mundur
dianggep dekne sedulur

tapi tresnoku ora luntur
nganti tekan ku tutup umur

ngopo..
ngopo kowe kok yo nembe cerito
cerito
kowe isih nduweke wong liyo

Reff :

loro ati tetep tak tahan
najan rasane ra karuan
mergo aku wis kadung nyaman
mergo aku wis kadung sayang

konco-konco ngarahke mundur
dianggep dekne sedulur
tapi tresnoku ora luntur
nganti tekan ku tutup umur

nganti tekan tutup umur
tresnaku nganti tutup umur                
Tab not available
 Buy song Ora Luntur (Cover SINJO) on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z