Eleng Gematimu

by Woro Widowati

506

Capo di fret 6

Intro : 
C G Am G
F D G

  C
kelingan naliko kowe
     Em
sumende neng pundakku
          Am
lungguh jejer kowe kondo
       Em
marang aku
     F                C
kowe lan aku kudu pepisahan
Am         Dm
 ngiklaske kowe
     G          C
karo wong wedok liyan..

C
langit wis mendung
         Em
pratondo arepe udan
        Am
ati nggaret kelingan kowe sing
    Em
wis dadi kenangan
     F                   C
kowe nglanggeti sucine katresnan
Am   Dm
 aku mung pasrah
       G       C
marang Gusti pengeran..

G     Am              Em
eleng esemmu.. manise gemuyumu
      F            G         C
ugo kelingan gematimu marang aku
G     Am               Em
eleng swaramu.. angete rangkulanmu
      F            D           G
ugo kelingan nalikane ngancani aku..

Reff :
          C
tak empet neng njero dodo
 G       Am
 weruh kowe karo wong liyo
          Dm
neng nyatane..
      G
kok malah soyo keloro..

         C
wis tak eremake netro 
 G       Am
weruh kowe karo wong liyo
          Dm
neng nyatane..
      G
kok malah soyo keloro..

  Em
kudu ngiklaske kowe
    Am
nyanding karo wong liyo
    Dm                       G
senadyan neng atiku keloro-loro
       F
keloro-loro..

Musik :
F Em Dm C
F Em Am D G

Reff :
          C
tak empet neng njero dodo
        Am
weruh kowe karo wong liyo
        Dm
neng nyatane..
      G
kok malah soyo keloro..

         C
wis tak eremake netro
 G         Am
nyawang kowe karo wong liyo
          Dm
neng nyatane..
      G
kok malah soyo keloro..

          C
tak empet neng njero dodo
 G       Am
 weruh kowe karo wong liyo
        Dm
neng nyatane..
      G
kok malah soyo keloro..

         C
wis tak eremake netro
 G         Am
 nyawang kowe karo wong liyo
          Dm
neng nyatane..
F      G
 kok malah soyo keloro..

Outro : 
F Em Am D G
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Eleng Gematimu
                  Kelingan naliko kowe
Sumende neng pundakku
Lungguh jejer kowe kondo marang aku
Kowe lan aku kudu pepisahan
Ngiklasne kowe karo wong wedok liyan

Langit wes mendung pratondo arepe udan
Ati nggaret kelingan kowe sing wis dadi kenangan
Kowe nglanggepi sucine katresnan
Aku mung pasrah marang gusti pengeran
Eleng esemmu
Manise gemuyumu
Ugo kelingan gematimu marang aku
Eleng swaramu
Angete rangkulanmu
Ugo kelingan nalikane ngancani aku

Tak empet ning jero dodo
Weruh kowe karo wong liyo
Ning nyatane kok malah soyo keloro

Wes tak eremake netro
Weruh kowe karo wong liyo
Ning nyatane kok malah soyo keloro

Kudu ngiklaske kowe karo wong liyo
Sedyaning atiku keloro-loro
Keloro-loro

Tak empet ning jero dodo
Weruh kowe karo wong liyo
Ning nyatane kok malah soyo keloro
Wis tak eremake netro
Nyawang kowe karo wong liyo
Ning nyatane kok malah soyo keloro

Tak empet ning jero dodo
Weruh kowe karo wong liyo
Ning nyatane kok malah soyo keloro

Wes tak eremake netro
Nyawang kowe karo wong liyo
Ning nyatane kok malah soyo keloro                
Tab not available
 Buy song Eleng Gematimu on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z