Ikhlas Ngenteni

by Woro Widowati

663

Intro : 
F G Em Am
Dm Fm G

C    G/B  Am       G
pertama weruh kowe
    F      Em          Dm     G
esemmu nglalekke sak kabehane..
C      G/B    Am      G
tansah bungah rasane
 F          G      C
iso njagong karo kowe..
    F          G          C
jebule sandingane konco dewe..

Reff :
 F    G            Em       Am
aku.. wes berjuang mati-matian
  Dm        G             Gm   C
nanging ora pernah mbok sawang..
 F    G      F     Em   E   Am
aku.. wes ngarepke kowe tenanan
Dm         G        F   Fm
malah mbok gawe dolanan..

C    G/B  Am       G
pertama weruh kowe
    F      Em          Dm     G
esemmu nglalekke sak kabehane..
C      G/B    Am      G
tansah bungah rasane
 F          G      C
iso njagong karo kowe..
    F          G          C
jebule sandingane konco dewe..

Reff :
 F    G            Em       Am
aku.. wes berjuang mati-matian
  Dm        G             Gm   C
nanging ora pernah mbok sawang..
 F    G      F     Em   E   Am
aku.. wes ngarepke kowe tenanan
Dm         G        C
malah mbok gawe dolanan..

Musik : 
F G Em Am
Dm G A

Reff : (Overtune)
 G    A            F#m      Bm
aku.. wes berjuang mati-matian
  Em        A             Am  D
nanging ora pernah mbok sawang
 G    A      G     F#m      Bm
aku.. wes ngarepke kowe tenanan
Em         A        D
malah mbok gawe dolanan..

       G
nganti keringet lan
A   G    F#m        Bm
eluhku netes dadi siji
     Em         A
kowe ra ngerti opo kabeh sing
Am          D
wes tak lakoni..

    G        A     G     F#m      Bm
senajan kowe milih lungo karo liyane
    Em       A          G
aku ihklas.. ngenteni kowe..
    Gm       A          D
aku ikhlas.. ngenteni kowe..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Ikhlas Ngenteni
                  Pertama weruh kowe 
Esemmu ngelalekke sak kabehane 
Tansah bungah rasane 
Iso njagong karo kowe 
Jebule sandingane konco dewe 

Aku wes berjuang mati-matian 
Nanging ora pernah mbok sawang 
Aku wes ngarepke kowe tenanan 
Malah mbok gawe dolanan 

Pertama weruh kowe 
Esemmu ngelalekke sak kabehane 
Tansah bungah rasane 

Iso njagong karo kowe 
Jebule sandingane konco dewe 

Aku wes berjuang mati-matian 
Nanging ora pernah mbok sawang 
Aku wes ngarepke kowe tenanan 
Malah mbok gawe dolanan 

Aku wes berjuang mati-matian 
Nanging ora pernah mbok sawang 
Aku wes ngarepke kowe tenanan 
Malah mbok gawe dolanan 

Nganti keringet lan eluhku netes dadi siji 
Kowe ra ngerti opo kabeh sing wes tak lakoni 
Senadyan kowe milih lungo karo liyane 
Aku ikhlas ngenteni kowe, aku ikhlas ngenteni kowe                
Tab not available
 Buy song Ikhlas Ngenteni on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z