Wis Ngeroso

by Vita Alvia

304

Intro : 
F C Dm G C
Dm Am G Em G Am

Am
Sing ono wujute
       F            C
Sun anteni teko welase
Dm                 Am
Isun riko gawe ngambang
          Dm        G        C
Koyo ngenteni temebluke lintang..

C G/B Am
Kapan riko ngerteni
       F               C
Sun gugah welas asih riko
Dm                Am
Tapi sing tau ono teko
       Dm         G        C
Mung perih hang riko janjekno..

Am        Em      F G C
..Hoooooo.. hooooo..
Dm Am G Em Am

Reff:
      F          Em
Isun mulo wis ngeroso
         Dm          G        C
Sing pantes rasane nyanding riko
       Dm                 Am
Sing biso nggayuh welas riko
     Em     G      Am
Koyo banyu ambi lengo..
     F                   Em
Dicampuro sing gelem sak werno
     Dm         G           C
Dicampuro sing gelem sak nyowo
    Dm                Am
Opo mulo dalan isun gedigi
     Em       G         Am
Dadi kembang hang wis mati..

Musik : 
Dm Am G Em Am 

Am
Sing ono wujute
       F        G  C
Sun anteni teko welase
Dm                 Am
Isun riko gawe ngambang
          Dm        G        C
Koyo ngenteni temebluke lintang..

Am
Kapan riko ngerteni
       F         G    C
Sun gugah welas asih riko
Dm                Am
Tapi sing tau ono teko
       Dm       G          C
Mung perih hang riko janjekno..

Am        Em      F G C
..Hoooooo.. hooooo..
Dm Am G Em Am

Reff:
      F          Em
Isun mulo wis ngeroso
         Dm          G        C
Sing pantes rasane nyanding riko
       Dm                 Am
Sing biso nggayuh welas riko
     Em     G      Am
Koyo banyu ambi lengo..
     F                   Em
Dicampuro sing gelem sak werno
     Dm         G           C
Dicampuro sing gelem sak nyowo
    Dm                Am
Opo mulo dalan isun gedigi
     Em       G         Am
Dadi kembang hang wis mati..
     Em       G         F C G Am Am
Dadi kembang hang wis mati..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Wis Ngeroso
                  Yo wis, uwis sing sun tangisi
Yo wis, uwis sing sun getuni
Sakat riko tinggalno
Sing ono paran yoro
Masiyo saiki sun sandang,
Roso sintru nong njero dodo
Nasiyo saiki sun sandang,
Roso sintru hang isun gowo

*)
Adem-, adem howo hang adem
Kangen-, kangen keliwat kangen
Sun arep-arepaken tekane riko
Tabah isun ngenteni, nong ngarep umah
Sinar ulan dadi saksi
Tabah isun ngenteni,nong ngarep umah
Sinar ulan dadi saksi

reff:
Opo tah sing keroso
Batin isun nyeluk aran riko
Sedino-dino, katon-katonen rupan riko
Ono ring kedepe moto
Mandaneyo isun biso
Kumpul maning ambi riko
Kari senenge, rasane ati
Uwong loro, urip bareng dadi siji
kembali ke*)..adem,adem howo-                
Tab not available
 Buy song Wis Ngeroso on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z