Aku Cah Bakoh

by Vita Alvia

358

Capo : fret 2

                      F
bade dipontang pantingke..
              G
meh model kepiye..
                Em
kulo mung manut dalane..
                   Am
Gusti.. sing nentokne..
                  Dm
mboten.. ajeng sambat..
             G
kulo tasih kuat..
                         Am
semangat lan.. mboten njepat..

(Intro) 
F G Em Am
Dm G Am

                                    F
Gusti kulo tasih semangat ngadepi kabeh
                                 G
kulo tasih bakoh amergo kulo sumeleh..
mboten ajeng sambat
                     Em
Gusti mboten sah kuwatir..
                                      Am
kulo masih semangat hingga di titik akhir
                                      Dm
kabeh iki pancen sing terbaik dinggo aku
                                    G
matur suwun Gusti sampun nguatke atiku..
                                Am
kecewa lara duka senang susah bahagia
                                   Am
semua kurasa hingga aku pun tak berdaya

                               F
matursuwun Gusti, matursuwun sanget..
sampun diparingi ati
                 G
sing kuat nggo banget..
                                   Em
nompo kasunyatan sing soyo ugal ugalan
                                  Am
aku ora mundur, aku tetap siap tempur
paribasan nandur telo
                  Dm
ning ngisor wet gedang
aku kudu lilo
                     G
ikhlas golek dalan padang..
bokdo mangan ketupat
                 Am
jo lali pyuri santen..
mbok menawi lepat
                    Am
kawulo nyuwun ngapunten..

(Chorus)
                      F
bade dipontang pantingke..
              G
meh model kepiye..
                Em
kulo mung manut dalane..
                   Am
Gusti.. sing nentokne..
                  Dm
mboten.. ajeng sambat..
             G
kulo tasih kuat..
                         Am
semangat lan.. mboten njepat..

(Int.) 
Am Am
F G Em Am
Dm G Am

                                    F
Gusti kulo tasih semangat ngadepi kabeh
                                 G
kulo tasih bakoh amergo kulo sumeleh..
mboten ajeng sambat
                     Em
Gusti mboten sah kuwatir..
                                      Am
kulo masih semangat hingga di titik akhir
                                      Dm
kabeh iki pancen sing terbaik dinggo aku
                                    G
matur suwun Gusti sampun nguatke atiku..
                                Am
kecewa lara duka senang susah bahagia
                                   Am
semua kurasa hingga aku pun tak berdaya

                               F
matursuwun Gusti, matursuwun sanget..
sampun diparingi ati
                 G
sing kuat nggo banget..
                                   Em
nompo kasunyatan sing soyo ugal ugalan
                                  Am
aku ora mundur, aku tetap siap tempur
paribasan nandur telo
                  Dm
ning ngisor wet gedang
aku kudu lilo
                     G
ikhlas golek dalan padang..
bokdo mangan ketupat
                 Am
jo lali pyuri santen..
mbok menawi lepat
                    Am
kawulo nyuwun ngapunten..

(Chorus)
                      F
bade dipontang pantingke..
              G
meh model kepiye..
                Em
kulo mung manut dalane..
                   Am
Gusti.. sing nentokne..
                  Dm
mboten.. ajeng sambat..
             G
kulo tasih kuat..
                         Am
semangat lan.. mboten njepat..

                  Dm
mboten.. ajeng sambat..
             G
kulo tasih kuat..
                         Am
semangat lan.. mboten njepat..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Aku Cah Bakoh
                  bade dipontang pantingke
meh model kepiye
kulo mung manut dalene
Gusti sing nentokne

mboten ajeng sambat
kulo tasih kuat
semangat lan mboten njepat

Gusti kulo tasih semangat ngadepi kabeh
kulo tasih bakoh amergo kulo sumeleh
mboten ajeng sambat, Gusti mboten sah kuwatir
kulo masih semangat hingga di titik akhir

kabeh iki pancen sing terbaik dinggo aku
matur suwun Gusti sampun nguatke atiku
kecewa lara duka senang susah bahagia
semua ku rasa hingga aku pun tak berdaya

matursuwun Gusti, matursuwun sanget
sampun diparingi ati sing kuat go banget
nompo kasunyatan sing soyo ugal ugalan
aku ora mundur aku tetap siap tempur

paribasan nandur telo ning ngisor wet gedang
aku kudu lilo ikhlas golek dalan padang
bokdo mangan mangan ketupat jo lali pyuri santen
mbok menawi lepat kawulo nyuwun ngampunten

bade dipontang pantingke meh model kepiye
kulo mung manut dalene, Gusti sing nentokne
mboten ajeng sambat, kulo tasih kuat
semangat lan mboten njepat

Gusti kulo tasih semangat ngadepi kabeh
kulo tasih bakoh amergo kulo sumeleh
mboten ajeng sambat, Gusti mboten sah kuwatir
kulo masih semangat hingga di titik akhir

kabeh iki pancen sing terbaik dinggo aku
matur suwun Gusti sampun nguatke atiku
kecewa lara duka senang susah bahagia
semua ku rasa hingga aku pun tak berdaya

matursuwun Gusti, matursuwun sanget
sampun diparingi ati sing kuat go banget
nompo kasunyatan sing soyo ugal ugalan
aku ora mundur aku tetap siap tempur

paribasan nandur telo ning ngisor wet gedang
aku kudu lilo ikhlas golek dalan padang
bokdo mangan mangan ketupat jo lali pyuri santen
mbok menawi lepat kawulo nyuwun ngampunten

bade dipontang pantingke meh model kepiye
kulo mung manut dalene, Gusti sing nentokne
mboten ajeng sambat, kulo tasih kuat
semangat lan mboten njepat

mboten ajeng sambat, kulo tasih kuat
semangat lan mboten njepat                
Tab not available
 Buy song Aku Cah Bakoh on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z