Konco Edan

by Vita Alvia

98

Capo : fret 1

(Intro) 
Am
Am Am
Am Am

Am
sakjane awakku wis ngerti..
      G
saiki pancene kowe mbok apusi..
            F
gawe tatu loro raketan ro bojoku..
       E
kowe tego..

Am
ning mburi kowe nekel aku..
            G
ning ngarep kowe apik'an karo aku..
         F
opo ora ono lanang sing seneng kowe
                E
kon tego nikung aku..

      G                F       Am
opo kowe metu kelingan rai ku edan..
            G
ndang minggato kowe
            F        Am
gah nyawang dapurmu edan..

(Chorus)
 Am                        Em
atiku rosone koyo di iris-iris..
              F
kowe konco kentel
                       G
nanging kowe sleding tekel
               Am
bojone konco dewe..ee..ee..

  Am                             Em
batinku.. rosone koyo di remuk-remuk..
                      F
kowe wis tak anggep dulur
                   G
nanging kowe ngelantur
                Am
pancene kowe ngawur..

            Dm             Am
ku rak nyongko.. ku rak nyono..
       E                   Am
kowe tego nggawe koncomu nelongso..
       Dm            Am
kowe tego.. nggawe gelo..
       E                Am
tatu loro wis ra iso di tombo..

(Int.) 
Am
Am Am
Am Am

Am
sakjane awakku wis ngerti..
      G
saiki pancene kowe mbok apusi..
            F
gawe tatu loro raketan ro bojoku..
       E
kowe tego..

Am
ning mburi kowe nekel aku..
            G
ning ngarep kowe apik'an karo aku..
         F
opo ora ono lanang sing seneng kowe
                E
kon tego nikung aku..

      G                F       Am
opo kowe metu kelingan rai ku edan..
            G
ndang minggato kowe
            F        Am
gah nyawang dapurmu edan..

(Chorus)
 Am                        Em
atiku rosone koyo di iris-iris..
              F
kowe konco kentel
                       G
nanging kowe sleding tekel
               Am
bojone konco dewe..ee..ee..

  Am                             Em
batinku.. rosone koyo di remuk-remuk..
                      F
kowe wis tak anggep dulur
                   G
nanging kowe ngelantur
                Am
pancene kowe ngawur..

            Dm             Am
ku rak nyongko.. ku rak nyono..
       E                   Am
kowe tego nggawe koncomu nelongso..
       Dm            Am
kowe tego.. nggawe gelo..
       E                Am
tatu loro wis ra iso di tombo..

(Outro) 
Am
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Konco Edan
Lyrics not available
Tab not available
 Buy song Konco Edan on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Fifa World Cup Qatar 2022 Soundtrack



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z