Tanpo Kowe

by Makjenggirat

619

Intro : 
F G C G/B Am
Dm  G

C                F
 mbiyen tau percoyo..
G                     Em
 nanging malah mbok siakno..
     Am                 Dm
percoyo karo manis janjimu..
       F             G
kowe tego ninggalke aku..

C                 F
 pertamane aku ra ngerti..
G              Em
 kowe ngeliyo ati..
            Am              Dm
aku mbok apusi.. ra sadar diri..
  G                 C C7
kowe.. pancen nggateli..

Reff :
F     G         C
 blas ora ngerteni
          F
ra nduwe ati
   G      C
lambemu lamis
              F
nggawe ati keiris
       G          C
yo wis kono minggato
                F
karo lanangan liyo
  G       Em    Am
bakal tak buktekne
 Dm          G          C
aku iso.. tanpo ono.. kowe..

Musik : 
F G C G/B Am
Dm  G

C                F
 opo kowe ora ngelingi..
G                 Em
 mbiyen ngucap janji..
                 Am
arep sehidup semati..
           Dm
nanging saiki..
  G                    C
kabeh.. wis mbok blenjani..

Reff :
F     G         C
 blas ora ngerteni
          F
ra nduwe ati
   G      C
lambemu lamis
              F
nggawe ati keiris
       G          C
yo wis kono minggato
                F
karo lanangan liyo
  G       Em    Am
bakal tak buktekne
 Dm          G          C
aku iso.. tanpo ono.. kowe..

F        G           Em       Am
 mungkin pancen dadi kekarepanmu
  F    G      C
kesel aku ngerteni polahmu..
    F     G     Em       Am
tak ikhlaske.. aku wis tenang
    F              G         C 
ojo ngrumongso aku bakal kelangan..

Reff :
F     G         C
 blas ora ngerteni
           F
(ra nduwe ati)
   G      C
lambemu lamis
               F
(nggawe ati keiris)
       G          C
yo wis kono minggato
                 F
(karo lanangan liyo)
  G       Em    Am
bakal tak buktekne
 Dm        G
aku iso.. aku iso..

F    G         C
 (yo wis ora popo)
               F
aku wis iso nrimo
      G              C
(kowe gandeng wong liyo)
             F
mugo iso bahagio
  G          C
(ora tak getuni)
                     F
semua yang tlah terjadi
  G     Em    Am
mugo.. aku.. iso..
   Dm              G
nduwe ganti.. sing gemati..
   Dm       G          C
nduwe ganti.. sing gemati..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Tanpo Kowe
                  Mbiyen tau percoyo
Nanging malah mbok siakno
Percoyo karo manis janjimu
Kowe tego ninggalke aku

Pertamane aku ra ngerti
Kowe ngeliyo ati
Aku mbok apusi ra sadar diri
Kowe pancen nggateli

Blas ora ngerteni
Ra nduwe ati
Lambemu lamis
Nggawe ati keiris
Yo wis kono minggato
Karo lanangan liyo
Bakal tak buktekne
Aku iso tanpo ono kowe

[Music]

Opo kowe ora ngelingi
Mbiyen ngucap janji
Arep sehidup semati
Nanging saiki
Kabeh wis mbok blenjani

Blas ora ngerteni
Ra nduwe ati
Lambemu lamis
Nggawe ati keiris
Yo wis kono minggato
Karo lanangan liyo
Bakal tak buktekne
Aku iso tanpo ono kowe

Mungkin pancen dadi kekarepanmu
Kesel aku ngerteni polahmu
Tak ikhlaske aku wis tenang
Ojo ngrumongso aku bakal kelangan

Blas ora ngerteni
Ra nduwe ati
Lambemu lamis
Nggawe ati keiris
Yo wis kono minggato
Karo lanangan liyo
Bakal tak buktekne
Aku iso tanpo ono kowe

(yo wis ora popo)
Aku wis iso nrimo
(kowe gandeng wong liyo)
Mugo iso bahagio
(ora tak getuni)
Semua yang tlah terjadi
Mugo aku iso
Nduwe ganti sing gemati
Nduwe ganti sing gemati                
Tab not available
 Buy song Tanpo Kowe on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z