Mending Karo Aku

by Makjenggirat

448

      G     C
wis suwe.. aku..
D          G
ngenteni kowe..
D/F#   Em         C
tak pendem jero roso iki
     D            G
tak arep kowe ngerti..

         G    C
lah wong pacaran..
        D        G
kok ben dino kelaran..
D/F#    Em    C
mending karo aku..
         D         G
tak gawe seneng atimu..

Intro : 
G C G C

G                    D
 timbangane kowe disio-sio..
    Em                     C
kelaran.. mergo wis ra nyaman..
   D          G
ra sah diterusno..

                     D
tresno kuwi ra iso dipeksakno..
             Em
lambe iso ngucap..
              C
tapi ati sing ngrasakno..
  D           G    D D Em D
kowe berhak bahagio..

Reff :
      G     C
wis suwe.. aku..
D          G
ngenteni kowe..
       Em         C
tak pendem jero roso iki..
     D            G
tak arep kowe ngerti..

         G    C
lah wong pacaran..
        D        G
kok ben dino kelaran..
        Em    C
mending karo aku..
         D         G
tak gawe seneng atimu..

Musik : 
G C D G
Em C D G
G C D G
Em C D

G                    D
 timbangane kowe disio-sio..
    Em                     C
kelaran.. mergo wis ra nyaman..
   D          G
ra sah diterusno..

                     D
tresno kuwi ra iso dipeksakno..
             Em
lambe iso ngucap..
              C
tapi ati sing ngrasakno..
  D           G
kowe berhak bahagio..

  Em         Bm
tulung.. sadaro..
  C                  D
kowe.. mung digawe loro..

Reff :
      G     C
wis suwe.. aku..
D          G
ngenteni kowe..
       Em         C
tak pendem jero roso iki..
     D            G
tak arep kowe ngerti..

         G    C
lah wong pacaran..
        D        G
kok ben dino kelaran..
        Em    C
mending karo aku..
         D         G
tak gawe seneng atimu..

       G     C
(wis suwe.. aku..)
 D          G
(ngenteni kowe..)
        Em         C
(tak pendem jero roso iki..)
      D            G
(tak arep kowe ngerti..)

         G     C
lah wong pacaran..
        D        G
kok ben dino kelaran..
        Em    C
mending karo aku..
         D         G
tak gawe seneng atimu..
        G     C
mending karo aku..
         D          G
tak gawe seneng uripmu..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Mending Karo Aku
                  Wis suwe aku
Ngenteni kowe
Tak pendem jero roso iki
Tak arep kowe ngerti

Lah wong pacaran
Kok ben dino kelaran
Mending karo aku
Tak gawe seneng atimu

Timbangane kowe disio sio
Kelaran mergo wis ra nyaman
Ra sah diterusno

Tresno kuwi ra iso dipeksakno
Lambe iso ngucap
Tapi ati sing ngrasakno
Kowe berhak bahagio

Reff :

Wis suwe aku
Ngenteni kowe
Tak pendem jero roso iki
Tak arep kowe ngerti

Lah wong pacaran
Kok ben dino kelaran
Mending karo aku
Tak gawe seneng atimu

[Music]

Timbangane kowe disio sio
Kelaran mergo wis ra nyaman
Ra sah diterusno
 
Tresno kuwi ra iso dipeksakno
Lambe iso ngucap
Tapi ati sing ngrasakno
Kowe berhak bahagio

Tulung sadaro
Kowe mung digawe loro

Reff :

Wis suwe aku
Ngenteni kowe
Tak pendem jero roso iki
Tak arep kowe ngerti

Lah wong pacaran
Kok ben dino kelaran
Mending karo aku
Tak gawe seneng atimu

(wis suwe aku)
(ngenteni kowe)
(tak pendem jero roso iki)
(tak arep kowe ngerti)

Lah wong pacaran
Kok ben dino kelaran
Mending karo aku
Tak gawe seneng atimu
Mending karo aku
Tak gawe seneng atimu                
Tab not available
 Buy song Mending Karo Aku on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z