Oleh Ganti

by Makjenggirat

448

Intro :
F G Em Am
Dm E Am
F G Em Am
Dm G

    C           F
esemmu.. nggawe bungah atiku..
G                   C
 nambani ati sing tau jeru..
F   G  Em         Am         Dm
 tekamu.. ngilangi kabeh roso loroku..
F               G
 loro sing ra kiro-kiro..

C                    F
 saben wayah wengi kelingan parasmu..
G                           C
 ra kebayang tenan yen kowe dadi jodoku..
F     G     Em     Am        F
 bebarengan.. kowe lan aku sesandingan..
  Dm             G     C
sesandingan ning pelaminan..

Em                      A
 kelingan loro sing tak rasakke..
Dm    G            C
 isih mbekas tekan seprene..
F            C
 saiki Gusti paring dalane..
        Dm
nemokke aku ro kowe..
  F                  G  G G F F G
akhire aku oleh gantine...

Reff:
       F      G      Em
tulung ojo mbaleni loro..
         Am       Dm
sing tau tak rasakke mbiyen
  E           A
mugo iki sing tenanan..
        F       G       Em       Am
wis tak percayakke.. sakjroning ati..
    Dm            G             C
ojo lungo.. janji bakal tak gemateni..

Musik : 
F G C Bm Am A
Dm F G
      (tarik sis! semongko)

C                    F
 saben wayah wengi kelingan parasmu.. 
                 (makjenggirat jos!)
G                           C
 ra kebayang tenan yen kowe dadi jodoku..
F     G     Em     Am        F
 bebarengan.. kowe lan aku sesandingan..
  Dm             G     C
sesandingan ning pelaminan..

Em                      A
 kelingan loro sing tak rasakke..
Dm    G            C
 isih mbekas tekan seprene..
F            C
 saiki Gusti paring dalane..
        Dm
nemokke aku ro kowe..
  F                  G
akhire aku oleh gantine...

Reff:
       F      G      Em
tulung ojo mbaleni loro..
         Am       Dm
sing tau tak rasakke mbiyen
  E           A
mugo iki sing tenanan..
        F       G       Em       Am
wis tak percayakke.. sakjroning ati..
    Dm            G             C
ojo lungo.. janji bakal tak gemateni..

       F      G      Em
tulung ojo mbaleni loro..
         Am       Dm
sing tau tak rasakke mbiyen
  E           A
mugo iki sing tenanan..
        F       G       Em       Am
wis tak percayakke.. sakjroning ati..
    Dm            G           C
ojo lungo.. janji bakal tak gemateni..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Oleh Ganti
                  esemmu.. nggawe bungah atiku..
nambani ati sing tau jeru..
tekamu.. ngilangi kabeh roso loroku..
loro sing ra kiro-kiro..

saben wayah wengi kelingan parasmu..
ra kebayang tenan yen kowe dadi jodoku..
bebarengan.. kowe lan aku sesandingan..
sesandingan ning pelaminan..

kelingan loro sing tak rasakke..
isih mbekas tekan seprene..
saiki Gusti paring dalane..
nemokke aku ro kowe..
akhire aku oleh gantine...

Reff:
tulung ojo mbaleni loro..
sing tau tak rasakke mbiyen
mugo iki sing tenanan..
wis tak percayakke.. sakjroning ati..
ojo lungo.. janji bakal tak gemateni..

Musik : 
(tarik sis! semongko)

saben wayah wengi kelingan parasmu.. 
(makjenggirat jos!)
ra kebayang tenan yen kowe dadi jodoku..
bebarengan.. kowe lan aku sesandingan..
sesandingan ning pelaminan..

kelingan loro sing tak rasakke..
isih mbekas tekan seprene..
saiki Gusti paring dalane..
nemokke aku ro kowe..
akhire aku oleh gantine...

Reff:
tulung ojo mbaleni loro..
sing tau tak rasakke mbiyen
mugo iki sing tenanan..
wis tak percayakke.. sakjroning ati..
ojo lungo.. janji bakal tak gemateni..

tulung ojo mbaleni loro..
sing tau tak rasakke mbiyen
mugo iki sing tenanan..
wis tak percayakke.. sakjroning ati..
ojo lungo.. janji bakal tak gemateni..                
Tab not available
 Buy song Oleh Ganti on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z