Sesuk Dino Minggu

by Eny Sagita

440

Chord capo fret 5

Intro : 
F  C  F  C
C  G  F G C
C  G  F G C

                 C
penyakite dino senin
                G
karepe pingin leren
                   F
wes suwi nyambut gawe
  G           C
geneo tetep kere..

                C
bar kuwi dino seloso
                G
kepekso kudu kerjo
                F
sesuk nek nduwe duet
       G              C
nggo nuku cangkep tonggo..

                C
bar kuwi dino rebo
                G
ojo nganti ngelokro
                   F
tanggane numpak brio
     G           C
kowe mung plonga plongo..

Int. 
F G C
F G C

                C
bar kuwi dino kamis
                 G
wayahe pingin nangis
                  F
temannya pada pacaran
     G         C
kowe nyekeli wajan..

                  C
bar kuwi dino jum'at
               G
tekane kowe sambat
               F
tambahi le semangat
      G         C
walau pikire njepat..

                C
bar kuwi dino setu
               G
wayahe kowe ngelu
               F
liyane do gandengan
     G        C
kowe mung iso halu..

Int. 
F G C
F G C

                  C
bar kuwi dino minggu
                G
wayahe jomblo turu
              F
ra sah metu-metu
          G          C
ndak mung nggerus atimu..

                 C
uwes ning omah wae
                 G
ra sah melu kancane
             F
kancane ro yange
     G       C
kowe mesakne dewe..

               C
aku ngomong ngene
                 G
ora arep ngece kowe
                  F
aku yo tau ngrasakne
    G          C
ra usah sambat wae..

Musik : 
F G C
F G C

                 C
penyakite dino senin
                G
karepe pingin leren
                   F
wes suwi nyambut gawe
  G           C
geneo tetep kere..

                C
bar kuwi dino seloso
                G
kepekso kudu kerjo
                F
sesuk nek nduwe duet
       G              C
nggo nuku cangkep tonggo..

                C
bar kuwi dino rebo
                G
ojo nganti ngelokro
                   F
tanggane numpak brio
     G           C
kowe mung plonga plongo..

Int. 
F G C
F G C

                C
bar kuwi dino kamis
                 G
wayahe pingin nangis
                  F
temannya pada pacaran
     G         C
kowe nyekeli wajan..

                  C
bar kuwi dino jum'at
               G
tekane kowe sambat
               F
tambahi le semangat
      G         C
walau pikire njepat..

                C
bar kuwi dino setu
               G
wayahe kowe ngelu
               F
liyane do gandengan
     G        C
kowe mung iso halu..

Int. 
F G C
F G C

                  C
bar kuwi dino minggu
                G
wayahe jomblo turu
              F
ra sah metu-metu
          G          C
ndak mung nggerus atimu..

                 C
uwes ning omah wae
                 G
ra sah melu kancane
             F
kancane ro yange
     G       C
kowe mesakne dewe..

               C
aku ngomong ngene
                 G
ora arep ngece kowe
                  F
aku yo tau ngrasakne
    G          C
ra usah sambat wae..

Outro : 
F G C
F G C
F C
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Sesuk Dino Minggu
                  penyakite dino senin
karepe pingin leren
wes suwi nyambut gawe
geneo tetep kere..

bar kuwi dino seloso
kepekso kudu kerjo
sesuk nek nduwe duet
nggo nuku cangkep tonggo..

bar kuwi dino rebo
ojo nganti ngelokro
tanggane numpak brio
kowe mung plonga plongo..

bar kuwi dino kamis
wayahe pingin nangis
temannya pada pacaran
kowe nyekeli wajan..

bar kuwi dino jum'at
tekane kowe sambat
tambahi le semangat
walau pikire njepat..

bar kuwi dino setu
wayahe kowe ngelu
liyane do gandengan
kowe mung iso halu..

bar kuwi dino minggu
wayahe jomblo turu
ra sah metu-metu
ndak mung nggerus atimu..

uwes ning omah wae
ra sah melu kancane
kancane ro yange
kowe mesakne dewe..

aku ngomong ngene
ora arep ngece kowe
aku yo tau ngrasakne
ra usah sambat wae..

penyakite dino senin
karepe pingin leren
wes suwi nyambut gawe
geneo tetep kere..

bar kuwi dino seloso
kepekso kudu kerjo
sesuk nek nduwe duet
nggo nuku cangkep tonggo..

bar kuwi dino rebo
ojo nganti ngelokro
tanggane numpak brio
kowe mung plonga plongo..

bar kuwi dino kamis
wayahe pingin nangis
temannya pada pacaran
kowe nyekeli wajan..

bar kuwi dino jum'at
tekane kowe sambat
tambahi le semangat
walau pikire njepat..

bar kuwi dino setu
wayahe kowe ngelu
liyane do gandengan
kowe mung iso halu..

bar kuwi dino minggu
wayahe jomblo turu
ra sah metu-metu
ndak mung nggerus atimu..

uwes ning omah wae
ra sah melu kancane
kancane ro yange
kowe mesakne dewe..

aku ngomong ngene
ora arep ngece kowe
aku yo tau ngrasakne
ra usah sambat wae..                
Tab not available
 Buy song Sesuk Dino Minggu on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Tiktok Top Songs



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z