Selawase

by Eny Sagita

421

Intro : 
Am Em F C Dm E
Am Em F C E Am

Am             F
ning njero ati iki
          G            C
mung sliramu ra biso keganti
   F                Dm
masio akeh sing ngelarani
         E             Am
nanging ati tetep dadi siji..

Am           F
rino kelawan wengi
        G                 C
tansah eling marang janji-janji
       F               Dm
sing nate terucap ning lathi
         E               Am
senajan abot tetep tak lakoni..

Reff :
      Am          Em 
aku bakal njogo kowe
  F     C
sela..wase
    Dm          E
senajan akeh ujiane..

      Am          Em
aku bakal njogo kowe 
  F     C
sela..wase
      E              Am
tresnaku yo mung kanggo kowe..

Musik :
Dm Am E Am A
Dm Am F E Am

Am             F
ning njero ati iki
          Dm           E
mung sliramu ra biso keganti
    C                Dm
masio akeh sing ngelarani
         E             Am
nanging ati tetep dadi siji..

Am           F
rino kelawan wengi
        Dm                E
tansah eling marang janji-janji
       C               Dm
sing nate terucap ning lathi
         E               Am
senajan abot tetep tak lakoni..

Reff :
      Am          Em 
aku bakal njogo kowe
  F     C
sela..wase
    Dm          E
senajan akeh ujiane..

      Am          Em
aku bakal njogo kowe 
  F     C
sela..wase
      E              Am
tresnaku yo mung kanggo kowe..

      Am          Em 
aku bakal njogo kowe
  F     C
sela..wase
    Dm          E
senajan akeh ujiane..

      Am          Em
aku bakal njogo kowe 
  F     C
sela..wase
      E              Am
tresnaku yo mung kanggo kowe..
      E              Am
tresnaku yo mung kanggo kowe..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Selawase
                  ning njero ati iki
mung sliramu ra biso keganti
masio akeh sing ngelarani
nanging ati tetep dadi siji..

rino kelawan wengi
tansah eling marang janji-janji
sing nate terucap ning lathi
senajan abot tetep tak lakoni..

Reff :
aku bakal njogo kowe
sela..wase
senajan akeh ujiane..

aku bakal njogo kowe 
sela..wase
tresnaku yo mung kanggo kowe..

ning njero ati iki
mung sliramu ra biso keganti
masio akeh sing ngelarani
nanging ati tetep dadi siji..

rino kelawan wengi
tansah eling marang janji-janji
sing nate terucap ning lathi
senajan abot tetep tak lakoni..

Reff :
aku bakal njogo kowe
sela..wase
senajan akeh ujiane..

aku bakal njogo kowe 
sela..wase
tresnaku yo mung kanggo kowe..

aku bakal njogo kowe
sela..wase
senajan akeh ujiane..

aku bakal njogo kowe 
sela..wase
tresnaku yo mung kanggo kowe..
tresnaku yo mung kanggo kowe..                
Tab not available
 Buy song Selawase on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Tiktok Top Songs



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z