Sang Saka Biru

by Joe Flizzow feat Altimet, SonaOne, Alif

711

Gm
Ada yang kita lepas
Gm
Ada yang kita simpan
Gm
Ku menuju ke depan
Gm
Menuju dengan lekas

Cm
Bertenang
Kalau ku diseru
Dm
Pasti datang
D#
Sang saka biru
D Dm
Kami akan menang

Dm
Mana boleh berserah
Dm
Mana boleh mengalah
Dm
Mana boleh berserah
Dm
Mana boleh mengalah

Rap: 
Gm 
(Loop)

Uhhh kerah semua unit
Rendezvous bertemu di 
markas sulit
Kita senangkan semua 
kes rumit
Bukak fail baru yang dah 
tutup tak yah nak ungkit

Rap: 
D 
(Loop)

Aman kami mengalir dari 
atas bukit
Hati sama merah jangan
 tengok warna kulit
Kalau baru nak insaf sorry
 bruh it is too late
Budak nakal baru nak
 nangis lepas kena cubit


Rap: 
Gm 
(Loop)

Kami sebab anak bangsa
 tidur nyenyak
Tidur kami pula tak 
lena tak kerap
Garuda gerak senyap
harimau jalan tegak
Tiap hari semua keluar
 berentap

Rap: 
D 
(Loop)

Nak buat onar jangan 
malu jangan sipu
Simpang jalan ada 
kanan kiri jangan keliru
Masuk bilik itu mana 
ada pintu
Setahun sekali jamah 
lemang bersama yang dirindu

Gm
Ada yang kita lepas
Gm
Ada yang kita simpan
Gm
Ku menuju ke depan
Gm
Menuju dengan lekas

Cm
Bertenang
Kalau ku diseru
Dm
Pasti datang
D#
Sang saka biru
D Dm
Kami akan menang

Dm
Mana boleh berserah
Dm
Mana boleh mengalah
Dm
Mana boleh berserah
Dm
Mana boleh mengalah

Rap: 
Gm 
(Loop)

Musuh dalam selimut selak 
kain mereka hilang
Waktu mereka singkat setiap 
detik mereka pinjam
Sinar lampu biru buat 
masa depan hitam
Kejar-kejar tekan minyak 
macam lumba dekat litar

Rap: 
D 
(Loop)

Sepintar-pintar mana pun 
tupai yang melompat
Kan jatuh ke tanah jua 
lambat atau cepat
Sepandai ikan berenang 
masuk bubu kan tersekat
Dulu otak cair sekarang 
semua jadi pekat

Rap: 
Gm 
(Loop)

We setting it of aku mulakan
dengan zoom dalam sniperscope
Finger on the trigger tarik
lembut target muncul dekat
crosshair itu
Untuk ibu pertiwi semuanya 
ku buat untuk negaraku
Semboyan telah berbunyi akan 
ku maju ke mana arah pun

Rap: 
D 
(Loop)

ASAP undercover dengar 
lagu dalam Maybach
Laid back gaya kaya boss 
di tingkat paling apex
Di Thailand ku di Thonglor 
London carik ku di mayfair
Merata di bumi yang dulu
mereka kata leper

Gm
Ada yang kita lepas
Gm
Ada yang kita simpan
Gm
Ku menuju ke depan
Gm
Menuju dengan lekas

Cm
Bertenang
Kalau ku diseru
Dm
Pasti datang
D#
Sang saka biru
D Dm
Kami akan menang

Dm
Mana boleh berserah
Dm
Mana boleh mengalah
Dm
Mana boleh berserah
Dm
Mana boleh mengalah

Dm
Mana boleh berserah
Dm
Mana boleh mengalah
Dm
Mana boleh berserah
Dm
Mana boleh mengalah
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Sang Saka Biru
                  Ada yang kita lepas
Ada yang kita simpan
Ku menuju ke depan
Menuju dengan lekas

Bertenang
Kalau ku diseru
Pasti datang
Sang saka biru
Kami akan menang

Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah
Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah

Uhhh kerah semua unit
Rendezvous bertemu di markas sulit
Kita senangkan semua kes rumit
Bukak fail baru yang dah tutup tak yah nak ungkit

Aman kami mengalir dari atas bukit
Hati sama merah jangan tengok warna kulit
Kalau baru nak insaf sorry bruh it is too late
Budak nakal baru nak nangis lepas kena cubit
Kami sebab anak bangsa tidur nyenyak
Tidur kami pula tak lena tak kerap
Garuda gerak senyap harimau jalan tegak
Tiap hari semua keluar berentap

 
Nak buat onar jangan malu jangan sipu
Simpang jalan ada kanan kiri jangan keliru
Masuk bilik itu mana ada pintu
Setahun sekali jamah lemang bersama yang dirindu

Ada yang kita lepas
Ada yang kita simpan
Ku menuju ke depan
Menuju dengan lekas

Bertenang
Kalau ku diseru
Pasti datang
Sang saka biru
Kami akan menang

Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah
Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah

Musuh dalam selimut selak kain mereka hilang
Waktu mereka singkat setiap detik mereka pinjam
Sinar lampu biru buat masa depan hitam
Kejar-kejar tekan minyak macam lumba dekat litar

Sepintar-pintar mana pun tupai yang melompat
Kan jatuh ke tanah jua lambat atau cepat
Sepandai ikan berenang masuk bubu kan tersekat
Dulu otak cair sekarang semua jadi pekat

We setting it of aku mulakan dengan zoom dalam sniperscope
Finger on the trigger tarik lembut target muncul dekat crosshair itu
Untuk ibu pertiwi semuanya ku buat untuk negaraku
Semboyan telah berbunyi akan ku maju ke mana arah pun

ASAP undercover dengar lagu dalam Maybach
Laid back gaya kaya boss di tingkat paling apex
Di Thailand ku di Thonglor London carik ku di mayfair
Merata di bumi yang dulu mereka kata leper

Ada yang kita lepas
Ada yang kita simpan
Ku menuju ke depan
Menuju dengan lekas

Bertenang
Kalau ku diseru
Pasti datang
Sang saka biru
Kami akan menang

Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah
Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah

Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah
Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah                
Tab not available
 Buy song Sang Saka Biru on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z