Roso Iki

by Klenik Genk

148

Capo di fret 2

(Intro) 
F G Em Am
F G C

C                    F
rikala tengah wengi aku
            Dm
linggoh dewekan
            G
Nyawang padange rembulan
 C                       F
Ora nyongko, ora ngiro tenan
       Dm               G
Kowe teko, sak kedepe moto..

      F                    C
Opo koyo ngene rasane kasmaran
       F                    G
Awan wengi pikiranne ra karuan

(Chorus)
     F                G
Cah ayu, opo kowe ngerti
       Em
Gedene tresnaku
               Am
dinggo kowe ra ono liyane
         F
Tak titipke roso iki
       G
lewat angin wengi..

     F                G
Cah ayu, opo kowe ngerti
        Em
Tresno iki uwes suwe kependem
Am
ning jero ati
       F
Dedongaku sak bendino
      G                   C
Mugo awak dewe iso dadi siji..

C                         F
Naliko durung nandang tresno
            Dm          G
Dianggep konco.. atiku ora kroso loro
C                    F
Sak iki rasane wes bedo..
             Dm                G
Tulong ngertio.. aku nyimpen roso..

(Interlude) 
Am  Em  Dm G C
Am  Em  Dm G C

      F                    C
Opo koyo ngene rasane kasmaran
       F                    G
Awan wengi pikiranne ra karuan..

(Chorus)
     F                G
Cah ayu, opo kowe ngerti
       Em
Gedene tresnaku
               Am
dinggo kowe ra ono liyane
         F
Tak titipke roso iki
       G
lewat angin wengi..

     F                G
Cah ayu, opo kowe ngerti
        Em
Tresno iki uwes suwe kependem
Am
ning jero ati
       F
Dedongaku sak bendino
      G
Mugo awak dewe iso

     F                G
Cah ayu, opo kowe ngerti
        Em
Tresno iki uwes suwe kependem
Am
ning jero ati
       F
Dedongaku sak bendino
      G                     C
Mugo awak dewe iso.. dadi siji..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Roso Iki
                  rikolo tengah wengi aku lingguh dewekan
nyawang padhange rembulan
ora nyongko, ora ngiro tenan
kowe teko sak kedeping moto

opo koyo ngene rasane kasmaran
awan wengi pikirane ra karuan

cah ayu opo kowe ngerti
gedine tresnaku dinggo kowe raono liyane
tak titipke roso iki lewat angin wengi

cah ayu opo kowe ngerti
tresno iki uwes suwe kependem ning njero ati
dedungoku saben dino mugo awak dewe iso dadi siji

naliko gurung nandang tresno
dianggep konco, atiku ora kroso loro
saiki rasane wes bedo
tulung ngertiyo, aku nyimpen roso

opo koyo ngene rasane kasmaran
awan wengi pikirane ra karuan

cah ayu opo kowe ngerti
gedine tresnaku dinggo kowe raono liyane
tak titipke roso iki lewat angin wengi

cah ayu opo kowe ngerti
tresno iki uwes suwe kependem ning njero ati
dedungoku saben dino mugo awak dewe iso

cah ayu opo kowe ngerti
tresno iki uwes suwe kependem ning njero ati
dedungoku saben dino mugo awak dewe iso dadi siji                
Tab not available
 Buy song Roso Iki on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
TikTok top songs playlist 2022
All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z