Mlaku Dewe

by Klenik Genk

269

Capo di fret 5

(Intro) 
C

 F                      Em
ono cerito sing dadi perkoro..
 Dm                   C
ono roso sing raiso nerimo..
  F                    Em          Am
masalah sepele sing raiso dirampungke
         Dm       Em
arep tak pendem dewe
        F           G
senajan kempreng atine..

F         Em  Am
 pengenku ketemu..
Dm         G          C
 pengen ngomong alesanku..
F            Em      Am
 nanging wes dadi egomu..
     Dm      Em     F         G
sing ratau gugu.. karo omonganku..

(Chorus)
 F         Em   Am
mlaku dewe yo wani..
    Dm    G         C
nglakoni urip sing ora gampang iki..
 F      Em        Am
snajan ora biso lali..
      Dm           Em
yowes bakal tak tompo..
    F       G  F Em Dm C
yen akhire.. sepi..

(Int.) 
F Em Am Dm G C

 F                         Em
iseh koyo ngene sing tak rasakke..
     Dm                    C
roso seneng lagi iso tak bayangke..
  F                 Em         Am
kowe biasane slalu ono dinggo aku
        Dm     Em          F        G
saiki malih mbisu, Gusti tulungono aku..

F         Em  Am
 pengenku ketemu..
Dm         G          C
 pengen ngomong alesanku..
F            Em      Am
 nanging wes dadi egomu..
     Dm      Em     F         G
sing ratau gugu.. karo omonganku..

(Chorus)
 F         Em   Am
mlaku dewe yo wani..
    Dm    G         C
nglakoni urip sing ora gampang iki..
 F      Em        Am
snajan ora biso lali..
      Dm           Em
yowes bakal tak tompo..
    F       G
yen akhire..

 F         Em   Am
mlaku dewe yo wani..
    Dm    G         C
nglakoni urip sing ora gampang iki..
 F      Em        Am
snajan ora biso lali..
      Dm           Em
yowes bakal tak tompo..
    F       G  F
yen akhire.. sepi..
  Em     Dm
sepi.. sepi..
    F      Fm   C
yen akhire... sepi..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Mlaku Dewe
                  ono cerito sing dadi perkoro
ono roso sing raiso nerimo
masalah sepele sing raiso dirampungke
arep tak pendem dewe senajan kempreng atine

pengenku ketemu, pengen ngomong alesanku
nanging wes dadi egomu
sing ratau gugu karo omonganku

mlaku dewe yo wani
nglakoni urip sing ora gampang iki
senajan ora biso lali
yowes bakal tak tompo yen akhire sepi

iseh koyo ngene sing tak rasake
roso seneng lagi iso tak bayangke
kowe biasane selalu ono dinggo aku
saiki malih mbisu, Gusti tolongono aku

pengenku ketemu, pengen ngomong alesanku
nanging wes dadi egomu
sing ratau gugu karo omonganku

mlaku dewe yo wani
nglakoni urip sing ora gampang iki
senajan ora biso lali
yowes bakal tak tompo yen akhire sepi

mlaku dewe yo wani
nglakoni urip sing ora gampang iki
senajan ora biso lali
yowes bakal tak tompo yen akhire sepi
sepi, sepi, yen akhire sepi                
Tab not available
 Buy song Mlaku Dewe on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z