Trimo Nyingkir

by Klenik Genk

225

Capo di fret 3

(Intro)
Am Am Am Am E

Am                Dm
aku sing wes berjuang..
    G                  C
dinggo kowe sing tak sayang..
    Am                  Dm
jungkir balik kabeh tak korbankan..
  G               C
hasile kabur kanginan..

 Am              Dm
esok awan sore.. bengi
         G          C
dinggo kowe tak lakoni..
  Am              Dm
babat.. alas nggo nyenegke ati..
      G          C
opo kowe ora ngerti..

    F           G
iki pancen salahku..
         C
sak tenanne ku ngerti atimu..
          Dm
dudu nggo aku..
          G  Am  G
tapi nggo kon..coku..

(Chorus)
           F       G
trimo nyingkir.. sayang
        C
ora mungkir wes kelaran..
      Dm                 G
tresnaku ning kowe ternyata
         C
bertepuk sebelah tangan..

         F       G
trimo mundur.. sayang
       C
ajur mumur wes kelangan..
      Dm
tak tetegke ati
        G         C
nggo nrimo kasunyatan..

(Int.) 
F G C
Dm G C

    F           G
iki pancen salahku..
         C
sak tenanne ku ngerti atimu..
          Dm
dudu nggo aku..
          G  Am  G
tapi nggo kon..coku..

(Chorus)
           F       G
trimo nyingkir.. sayang
        C
ora mungkir wes kelaran..
      Dm                 G
tresnaku ning kowe ternyata
         C
bertepuk sebelah tangan..

         F       G
trimo mundur.. sayang
       C
ajur mumur wes kelangan..
      Dm
tak tetegke ati
        G         C
nggo nrimo kasunyatan..

           F       G
trimo nyingkir.. sayang
        C
ora mungkir wes kelaran..
      Dm                 G
tresnaku ning kowe ternyata
         C
bertepuk sebelah tangan..

         F       G
trimo mundur.. sayang
       C
ajur mumur wes kelangan..
      Dm
tak tetegke ati
        G         C
nggo nrimo kasunyatan..
      Dm
tak tetegke ati
        G         C   Am
nggo nrimo kasunyatan..
      F
tak tetegke ati
        G           C
nggo nrimo.. kasunyatan..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Trimo Nyingkir
                  aku sing wes berjuang
dinggo kowe sing tak sayang
jungkir balik kabeh tak korbankan
hasile kabur kanginan

esuk awan sore bengi
dinggo kowe tak lakoni
babat alas nggo nyenegke ati
opo kowe ora ngerti

iki pancen salahku
sak tenane ku ngerti atimu
dudu nggo aku
tapi nggo koncoku

trimo nyingkir sayang
ora mungkir wes kelaran
tresnoku ning kowe ternyata
bertepuk sebelah tangan

trimo mundur sayang
ajur mumur wes kelangan
tak tetegke ati nggo nrimo
kasunyatan

iki pancen salahku
sak tenane ku ngerti atimu
dudu nggo aku
tapi nggo koncoku

trimo nyingkir sayang
ora mungkir wes kelaran
tresnaku ning kowe ternyata
bertepuk sebelah tangan

trimo mundur sayang
ajur mumur wes kelangan
tak tetegke ati nggo nrimo
kasunyatan

trimo nyingkir sayang
ora mungkir wes kelaran
tresnaku ning kowe ternyata
bertepuk sebelah tangan

trimo mundur sayang
ajur mumur wes kelangan
tak tetegke ati nggo nrimo
kasunyatan
tak tetegke ati nggo nrimo
kasunyatan
tak tetegke ati nggo nrimo
kasunyatan                
Tab not available
 Buy song Trimo Nyingkir on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z