Ra Bakal Ngiwo

by Anisa Salma

542

Intro : 
F  Em  Dm  G
F  Em  Dm  G

  C                      G
sewu siji ati sing koyo atimu
       G                       C
sing gelem nompo kabeh kurange awakku
     C                         G
siji-sijine tresno sing koyo tresnamu
      G                       C
sing ora tau sambat mergo kahananku..

    Am          F
aku ra bakal ngiwo
        C           G
kowe ra bakal tak sio-sio
         Am          F
tresnomu bakal tak jogo
        C        G        C
ning atiku..mung ono sliramu..

Reff :
             F
panase srengenge
                Em
ra tau tak rasakne
                      Dm
penting iso nyambut gawe
    G          C
ben iso nyenengke kowe..

             F
ademe wengi iki
           Em
aku ra peduli
                     Dm
penting iso tetep kerjo
       G       C
kanggo golek rejeki..

  Am         F
sirah dadi sikil
       C           D
nibo tangi tak lakoni
  F                    G
gematiku iki kanggo bukti
                     C
tresnoku marang sliramu..

Musik : 
Am  F  C  G
Am  F  D  G

  C                      G
sewu siji ati sing koyo atimu
       G                       C
sing gelem nompo kabeh kurange awakku
     C                         G
siji-sijine tresno sing koyo tresnamu
      G                       C
sing ora tau sambat mergo kahananku..

    Am          F
aku ra bakal ngiwo
        C           G
kowe ra bakal tak sio-sio
         Am          F
tresnomu bakal tak jogo
        C        G        C
ning atiku..mung ono sliramu..

Reff :
             F
panase srengenge
                Em
ra tau tak rasakne
                      Dm
penting iso nyambut gawe
    G          C
ben iso nyenengke kowe..

             F
ademe wengi iki
           Em
aku ra peduli
                     Dm
penting iso tetep kerjo
       G       C
kanggo golek rejeki..

             F
panase srengenge
                Em
ra tau tak rasakne
                      Dm
penting iso nyambut gawe
    G          C
ben iso nyenengke kowe..

             F
ademe wengi iki
           Em
aku ra peduli
                     Dm
penting iso tetep kerjo
       G       C
kanggo golek rejeki..

  Am         F
sirah dadi sikil
       C           D
nibo tangi tak lakoni
  F                    G
gematiku iki kanggo bukti
                     C Am    G
tresnoku marang sliramu.. ho o..
         F           C
tresnoku marang sliramu..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Ra Bakal Ngiwo
                  Sewu siji ati seng koyo atimu
Seng gelem nompo kabeh kurange awak ku
Siji sijine tresno seng koyot resnamu
Seng ora tau sambat mergo kahananku

Aku ra bakal ngiwo 
Kowe ra bakal tak sio sio
Tresnomu bakal tak jogo neng atiku
Mung ono sliramu

Panase srengenge 
Ra tau tak rasane
Penting iso nyambat gawe
Ben iso nyenenge kowe

Ademe wengi iki 
Aku ra perduli
Penting iso tetep kerjo 
Kanggo golek rejeki

Sirah dadi sikil 
Nibo tangi tak klakoni
Gematiku iki tak nggo bukti
Tresnoku marang sliramu

Sewu siji ati seng koyo atimu
Seng gelem nompo kabeh kurange awak ku
Siji sijine tresno seng koyot resnamu
Seng ora tau sambat mergo kahananku

Aku ra bakal ngiwo 
Kowe ra bakal tak sio sio
Tresnomu bakal tak jogo neng atiku
Mung ono sliramu

Panase srengenge 
Ra tau tak rasane
Penting iso nyambot gawe
Ben iso nyenenge kowe

Ademe wengi iki 
Aku ra perduli
Penting iso tetep kerjo 
Kanggo golek rejeki

Panase srengenge 
Ra tau tak rasane
Penting iso nyambot gawe
Ben iso nyenenge kowe

Ademe wengi iki 
Aku ra perduli
Penting iso tetep kerjo 
Kanggo golek rejeki

Sirah dadi sikil 
Nibo tangi tak klakoni
Gematiku iki tak nggo bukti
Tresnoku marang sliramu                
Tab not available
 Buy song Ra Bakal Ngiwo on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z