Los Ora Rewel (LOR)

by Anisa Salma

605

Reff :
        G         Bm
ra usah di gawe mumet
       C
yen uripe pingin slamet
  Bm     Am   D         G
loske wae.. ora usah rewel..

Intro: 
G C D G
G C D G

   G          C
timbang aku mikerne kowe
     D                    G
sing durung tentu mikerne aku
  G                C
kabeh wes ono sing nentokake
   D                      G
awake dewe mung kari mlakune..

Am
  pingin urip seneng
       Bm
seneng koyo kancane
C                      D
  nongkrong karo ngopi sepuase..

Reff :
        G         Bm
ra usah di gawe mumet
       C
yen uripe pingin slamet
        Am   D         G   D
loske wae.. ora usah rewel..

           G        Bm
yen pancen kowe jodoku
          C
suk mesti bakal ketemu
        Am    D          G
loske wae.. anteng ora rewel..

Musik : 
G C D G
C Bm C D G

   G          C
timbang aku mikerne kowe
     D                    G
sing durung tentu mikerne aku
  G                C
kabeh wes ono sing nentokake
   D                      G
awake dewe mung kari mlakune..

Am
  pingin urip seneng
       Bm
seneng koyo kancane
C                      D
  nongkrong karo ngopi sepuase..

Reff :
        G         Bm
ra usah di gawe mumet
       C
yen uripe pingin slamet
        Am   D         G   D
loske wae.. ora usah rewel..

        G         Bm
ra usah di gawe mumet
       C
yen uripe pingin slamet
        Am   D         G   D
loske wae.. ora usah rewel..

        G         Bm
ra usah di gawe mumet
       C
yen uripe pingin slamet
        Am   D         G   D
loske wae.. ora usah rewel..

           G        Bm
yen pancen kowe jodoku
          C
suk mesti bakal ketemu
        Am    D          G
loske wae.. anteng ora rewel..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Los Ora Rewel (LOR)
                  Ra usah di gawe mumet
Yen uripe pengen slamet
Loske wae ora usah rewel

Timbang aku mikerne kowe
Sing durung tentu mikirne aku
Kabeh wis ono sing nentikake
Awake dewe mung kari mlakune

Pengen urip seneng seneng koyo kancane
Nongkrong karo ngopi sepuase

Ra usah di gawe mumet
Yen uripe pengen slamet
Loske wae ora usah rewel

Yen pancen kowe jodoku
Suk mesti bakal ketemu
Loske wae anteng ora rewel

*
Timbang aku mikerne kowe
Sing durung tentu mikirne aku
Kabeh wis ono sing nentikake
Awake dewe mung kari mlakune

Pengen urip seneng seneng koyo kancane
Nongkrong karo ngopi sepuase

Ra usah di gawe mumet
Yen uripe pengen slamet
Loske wae ora usah rewel

Yen pancen kowe jodoku
Suk mesti bakal ketemu
Loske wae anteng ora rewel

Ra usah di gawe mumet
Yen uripe pengen slamet
Loske wae ora usah rewel

Yen pancen kowe jodoku
Suk mesti bakal ketemu
Loske wae anteng ora rewel                
Tab not available
 Buy song Los Ora Rewel (LOR) on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z