Ora Biso Lali

by Anisa Salma

396

Capo fret 5

Intro : 
Am Em F G C
Dm E

  Am
howo adem ing wayah wengi
     Em
rembulan sing dadi saksi
    F
nyimpen janji
            G            C
marang wong sing tak tresnani
  Dm
koyo ombak ning segoro
  Am
kebacut nandang tresno
   F
montang manting bingung
         E
sing tak roso..

 Am
eluh sing tumetes
    Em
kesiram banyune udan
 F
opo kowe ngeroso
     G        C
sing lagi tak sandang
  Dm
paribahasa lintang
    Am
ketutup mendhunge udan
  F
pingin nyanding
     E              Am
sliramu wes nduwe katresnan..

Int. 
F E Am

Reff :
Am     A  
neng kene
     Dm
aku isih nunggu kowe
       G
nganti rambutku putih
     C             E
isih tetep pilih kowe..
 
Am    A
tresnaku iki
Dm
ora mung lamis
       F
marang sliramu
                E
duh kowe wong manis..

Am    A
tak jaluk kowe
 Dm
ojo keloro-loro
       G
yen pancene tetep gandheng
     C        E
karo wanito liyo..

Am  A
rasane atiku
Dm
koyo di iris
    F
duh wong manis
    E          Am
ojo nggawe aku nangis..

Musik : 
G C E Am
Em Am F E Am

Am
eluh sing tumetes
    Em
kesiram banyune udan
 F
opo kowe ngeroso
     G        C
sing lagi tak sandang
  Dm
paribahasa lintang
    Am
ketutup mendhunge udan
  F
pingin nyanding
     E              Am
sliramu wes nduwe katresnan..

Int. 
F E Am

Reff :
Am     A  
neng kene
     Dm
aku isih nunggu kowe
       G
nganti rambutku putih
     C             E
isih tetep pilih kowe..
 
Am    A
tresnaku iki
Dm
ora mung lamis
       F
marang sliramu
                E
duh kowe wong manis..

Am    A
tak jaluk kowe
 Dm
ojo keloro-loro
       G
yen pancene tetep gandheng
     C        E
karo wanito liyo..

Am  A
rasane atiku
Dm
koyo di iris
    F
duh wong manis
    E          Am
ojo nggawe aku nangis..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Ora Biso Lali
                  Howo adem eng wayah wengi
Rembulan seng dadi saksi
Nyimpen janji marang
Wong seng tak tresnoni

Koyo ombak neng segoro
Kebacut nandang tresno
Montang manting
Bingung seng tak Roso

Eluh seng tumetes
Kesiram banyune udan
Opo kowe ngeroso
Seng lagi tak sandang

Paribasan lintang
Ketutup mendunge udan
Pengen nyandeng
Sliramu wes nduwe katresnan

Neng kene aku
Iseh nunggu kowe
Nganti rambutku putih
Iseh tetep pilih kowe

Tresnaku iki
Ora mung lamis
Marang sliramu
Duh kowe wong manis

Tak jalok kowe
Ojo keloro loro
Yen pancene tetep gandeng
Karo wanito liyo

Rasane atiku koyo di ires
Duh wong manis
Ojo gawe aku nangis                
Tab not available
 Buy song Ora Biso Lali on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Tiktok Top Songs



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z