Pemain Cadangan

by Ucup Klaten

509

Capo di fret 4

Intro : 
F G C
F G C

C                F
aku butuh kowe.. sapenuhe..
C                     F        C
kowe butuh aku.. mung sak perlune..
  F                G
kowe lungo ninggal kenangan
        Em            Am
balik meneh nyangking gandengan
    Dm           G        C
selamat malam, pemain cadangan..

Reff :
F     G            C  G/B     Am  
tak kiro.. whatsappku sing pending..
  F          G        C
jebule.. aku sing ora penting..
F     G        C  G/B   Am
tak kiro.. aku iki wis sabar..
  F          G       C
jebule.. aku yo kudu sadar..

Int. 
F G C

        F    G       Em          Am  
tiwas maju..aku.. ra tau mbok anggep..
         F        G            C
tiwas berjuang.. aku ra mbok sayang..
         F          G
pinginku nyanding kowe
     C      G/B Am
karo ngelus pipine..
     F
tapi biso opo..
F                        G         C
 mung nyanding hape karo ngezoom fotone..

Musik : 
F G Em Am
F G C
F G C G/B Am
F G C

C                F
aku butuh kowe.. sapenuhe..
C                   F        C
kowe butuh aku mung sak perlune..
  F                G
kowe lungo ninggal kenangan
        Em            Am
balik meneh nyangking gandengan
    Dm          G        C
selamat malam pemain cadangan..

Reff :
F     G            C  G/B     Am  
tak kiro.. whatsappku sing pending..
  F          G        C
jebule.. aku sing ora penting..
F     G        C  G/B   Am
tak kiro.. aku iki wis sabar..
  F          G       C
jebule.. aku yo kudu sadar..

Int. 
F G C

        F    G       Em          Am  
tiwas maju..aku.. ra tau mbok anggep..
         F        G            C
tiwas berjuang.. aku ra mbok sayang..
         F          G
pinginku nyanding kowe
     C      G/B Am
karo ngelus pipine..
     F
tapi biso opo..
F                        G         C
 mung nyanding hape karo ngezoom fotone..
              F         G         C
mung nyanding hape karo ngezoom fotone..

Outro : 
C
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Pemain Cadangan
                  
Hermuno
Aku butuh kowe sapenuhe
Kowe butuh aku mung sak perlune
Kowe lungo ninggal kenangan
balik meneh nyangking gandengan
Selamat malam pemain cadangan
Tak kiro whatsapp ku sing pending
Jebule aku sing ora penting
Tak kiro aku iki wis sabar
Jebule aku yo kudu sadar

Tiwas maju aku ra tau dianggep
Tiwas berjuang aku ra mbok sayang
Pinginku nyanding kowe karo ngelus pipine
Tapi biso opo...
Mung nyanding hape karo ngezoom fotone

Aku butuh kowe sapenuhe
Kowe butuh aku mung sak perlune
Kowe lungo ninggal kenangan
balik meneh nyangking undangan
Selamat malam pemain cadangan
Tak kiro whatsapp ku sing pending
Jebule aku sing ora penting
Tak kiro aku iki wis sabar
Jebule aku yo kudu sadar

Tiwas maju aku ra tau dianggep 
Tiwas berjuang aku ra mbok sayang
Pinginku nyanding kowe karo ngelus pipine
Tapi biso opo...
Mung nyanding hape karo ngezoom fotone                
Tab not available
 Buy song Pemain Cadangan on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z