Lambene Tonggo

by Ucup Klaten

476

Intro : 
Am Dm Dm G C
Am Dm Dm G C
Dm Em Am

Am                  Dm
neng ngarepku kowe apik tenan
          G                 C
neng mburiku.. kowe rasan rasan..
Am                  Dm
yen ketemu podo ngguya ngguyu
          G                C
neng mburiku.. lambemu mecucu..

    Dm              Dm
tonggo.. lambene tonggo..
        G           Em       Am
tutupen kupingmu sumpelono tahu..

Am
jare aku lewat ra tau luruh luruh
    Dm
padahal tak klakson etok etok ora weruh
       Dm
nek ra diluruhi mbengok karo misuh misuh
      G                      C
yowes ngono kuwi cangkeme tonggo ncen rusuh
(hisss.. tutuke hek.. tutuke hek)

Am
elingo kowe mbiyen kesandung
aku sing nulung
Dm
memeanmu kudanan, aku yo sing nulung
Dm
diteri wewehan
wes ditompo jare durung
G
lung tulung ditulung
C
 lha kok kowe malah mentung..

Int. 
Dm Em Am

Reff :
Am
mereka bilang pemalas
Dm
yen uripmu kere (yoben kere)
G
mereka bilang cah sombong
Em
yen kowe uwes sukses..

Am
mereka bilang cah royal
Dm
yen kowe uwes bangkrut (ayo kukut!!)
G
urip pancen ngono terus
    Em                Am
wong ra seneng rasah diurus..

#)
    Dm              Dm
tonggo.. lambene tonggo..
        G       Em         Am
rasan rasanmu kuwi semangatku !!!

 Am
iki lho sek jenenge urip legi pait
      Dm
mergo duit okeh uwong sek do sengit
        Dm
kojah rono kojah rene jare aku medhit
    G                C
padahal aku iki blas ra nyekel duit..

   Am
glidik rono rene dikiro cah dolan
        Dm
padahal aku iki kerja golek mangan
        Dm
nguripi simbok, adik, kakak, karo ponakan
     G                         C
walahyung lha mbok kiro aku ki jaran?

Int. 
Dm Em Am

Reff :
Am
mereka bilang pemalas
Dm
yen uripmu kere (yoben kere)
G
mereka bilang cah sombong
Em
yen kowe uwes sukses..

Am
mereka bilang cah royal
Dm
yen kowe uwes bangkrut (ayo kukut!!)
G
urip pancen ngono terus
     Em                Am
wong ra seneng rasah diurus..

#)
    Dm              Dm
tonggo.. lambene tonggo..
        G           Em       Am
tutupen kupingmu sumpelono tahu..
    Dm              Dm
tonggo.. lambene tonggo..
        G       Em         Am
rasan rasanmu kuwi semangatku !!!
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Lambene Tonggo
                  Neng ngarepku kowe apik tenan
Neng mburiku kowe rasan rasan
Yen ketemu podo guya guyu
Neng mburiku lambemu mecucu

Tonggo lambene tonggo
Tutupen kupingmu sumpelono tahu

Jare aku liwat ra tau luruh luruh
Padahal tak tlakson etok etok ora weruh
Nek Ra diluruhi mbengok Karo misuh misuh
Yowes ngono kui cangkeme tonggo cen rusuh 

Elingo Kowe mbiyen kesandung aku sek nulung 
Memeanmu kodanan aku Yo sek mulung
Diteri wewehan wes ditompo jare durung
Lung tulung ditulung lha kok kowe malah menthung

Mereka bilang pemalas yen uripmu kere
Mereka bilang cah sombong yen kowe uwis sukses
Mereka bilang cah royal yen kowe uwes bangkrut
Urip pancen ngono terus, wong ra seneng rasah diurus

Tonggo lambene tonggo
Rasan rasanmu kui semangatku

Iki lho sekjenenge urip legi pait
Mergo duit okeh uwong sek do sengit
Kojah rono kojah rene jare aku medit 
Padahal aku Iki blas Ra nyekel duit

Glidik Rono Rene dikiro cah dolan 
Padahal aku Iki kerja golek pangan
Nguripi simbok,adek kakak, karo ponakan 
Walah Yung lha mbok kira aku ki jaran 

Mereka bilang pemalas yen uripmu kere
Mereka bilang cah sombong yen kowe uwis sukses
Mereka bilang cah royal yen kowe uwes bangkrut
Urip pancen ngono terus, wong ra seneng rasah diurus

Tonggo lambene tonggo
Tutupen kupingmu sumpelono tahu
Tonggo lambene tonggo
Rasan rasanmu kui semangatku                
Tab not available
 Buy song Lambene Tonggo on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z