Jujur Iseh Sayang

by Intan Rahma

437

Capo di fret 4

(Intro) 
C Fm C Fm

       C                     Em
tansah kelingan wektu iseh sesandingan
  F                    G
kowe kondo ora bakal lungo..
  C                        Em
jare tresno bakal nganti tekan mati
        F                  G
nanging nyatane kui mung ngapusi

    C                     Em
ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
  F                    G
kowe tego medot tali tresno
   C                        Em
sumpah janji saiki mung tinggal janji
     F                        G
kowe sing ngucap kowe sing mblenjani..

      F           C
salah opo.. aku kurang opo
         Dm
nganti kowe cidro..
           G
nggandeng uwong liyo..

(Chorus)
C              F
jujur aku iseh sayang..
       Dm           G       C
marang awakku opo kowe ra kelingan
C                 F
mungkin wes dalan tresnaku..
  G                       C
kudu pisah mergo uwong pilihanmu..

(Int.) 
C  F  Dm G C
C  F  G  C

    C                      Em
ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
  F                    G
kowe tego medot tali tresno
   C                        Em
sumpah janji saiki mung tinggal janji
     F                        G
kowe sing ngucap kowe sing mblenjani..

      F           C
salah opo.. aku kurang opo
         Dm
nganti kowe cidro..
           G
nggandeng uwong liyo..

(Chorus)
C              F
jujur aku iseh sayang..
       Dm           G       C
marang awakku opo kowe ra kelingan
C                 F
mungkin wes dalan tresnaku..
  G                       C
kudu pisah mergo uwong pilihanmu..

C              F
jujur aku iseh sayang..
       Dm           G       C
marang awakku opo kowe ra kelingan
C                 F
mungkin wes dalan tresnaku..
  G                       C
kudu pisah mergo uwong pilihanmu..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Jujur Iseh Sayang
                  tansah kelingan wektu iseh sesandingan
kowe kondo ora bakal lungo..
jare tresno bakal nganti tekan mati
nanging nyatane kui mung ngapusi

ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
kowe tego medot tali tresno
sumpah janji saiki mung tinggal janji
kowe sing ngucap kowe sing mblenjani..

salah opo.. aku kurang opo
nganti kowe cidro..
nggandeng uwong liyo..

(Chorus)
jujur aku iseh sayang..
marang awakku opo kowe ra kelingan
mungkin wes dalan tresnaku..
kudu pisah mergo uwong pilihanmu..

ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
kowe tego medot tali tresno
sumpah janji saiki mung tinggal janji
kowe sing ngucap kowe sing mblenjani..

salah opo.. aku kurang opo
nganti kowe cidro..
nggandeng uwong liyo..

(Chorus)
jujur aku iseh sayang..
marang awakku opo kowe ra kelingan
mungkin wes dalan tresnaku..
kudu pisah mergo uwong pilihanmu..

jujur aku iseh sayang..
marang awakku opo kowe ra kelingan
mungkin wes dalan tresnaku..
kudu pisah mergo uwong pilihanmu..                
Tab not available
 Buy song Jujur Iseh Sayang on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Tiktok Top Songs



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z