Pengen Nyokot Kowe

by Intan Rahma

227

Intro : 
C G Am Dm G C
C G Am Dm G C

 C          G           Am
Aku kekes kesel mikir kowe
 Dm         G             C
aku gemes pengen nyokot kowe
  C            G          Am
bola bali mung tok sepelekke
          Dm           G          C
yen terus ngene wes ra sayang jenenge..

  C             G           Am
Winginane kowe iseh tak maafke
     Dm          G           C
neng saiki aku miker sak tenane
  C             G       Am
sabar iki mesti ono batese
           Dm        G         C
yen wis ra kuat isoh metu sungune..

Reff :
    C           G      
Asline aku sopo mbok anggep opo
         Am
kok kowe tego
       F
rasane neng ati loro
             G
kowe mbalelo gawe perkoro..

         C
Mending aku mlaku dewe
G                   Am
ra karo kowe yo wis nasipe
       F
nganti entek sabare ra kuat pikire
   G
pengen nyokot kowe..

   C                    G
Ra perlu miker dowo yen ninggal kowe lungo
   Am
ra gawe seneng kowe malah mung gawe loro
  Dm                    G
sayang ku mbien gedhe saiki wis ra ono
   C
di sayang tenanan malah ngeboti sing liyo
  C                   G
yowis teko lakoni ninggal kowe ra rugi
    Am
ket mbien mung ngeneki kowe yo ra perduli
   Dm                 G
ra karep tak baleni kabeh cerito iki
  C
getun ku nglanggati mending tak lungo saiki

F         G
Kesel pikire
C       Am
gemes rasane
Dm      G       C
mikir kowe edan dewe..
   F        G
ra kuat dadine
C      Am
semene wae
 Dm        G             C
aku iki ngomong sak nyatane

Musik : 
C G Am Dm G C
C G Am Dm G C

 C          G           Am
Aku kekes kesel mikir kowe
 Dm         G             C
aku gemes pengen nyokot kowe
  C            G          Am
bola bali mung tok sepelekke
          Dm           G          C
yen terus ngene wes ra sayang jenenge..

Reff :
    C           G        
Asline aku sopo mbok anggep opo
         Am
kok kowe tego
       F
rasane neng ati loro
             G
kowe mbalelo gawe perkoro

         C
Mending aku mlaku dewe
G                   Am
ra karo kowe yo wis nasipe
       F
nganti entek sabare
                 G
ra kuat pikire pengen nyokot kowe..

    C           G        
Asline aku sopo mbok anggep opo
         Am
kok kowe tego
       F
rasane neng ati loro
             G
kowe mbalelo gawe perkoro

         C
Mending aku mlaku dewe
G                   Am 
ra karo kowe yo wis nasipe
       F
nganti entek sabare
                 G       
ra kuat pikire pengen nyokot kowe

Outro : 
C
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Pengen Nyokot Kowe
                  aku kekes kesel mikir kowe
aku gemes pengen nyokot kowe
bola balik mung tok sepelekke
yen terus ngene wes ra sayang jenenge

winginane kowe iseh tak maafke
neng saiki aku mikir sak tenane
sabar iki mesti ono batese
yen wis ra kuat isoh metu sungune

asline aku sopo, mbok anggep opo
kok kowe tego
rasane neng ati loro, kowe mbalelo
gawe perkoro

mending aku mlaku dewe, ra karo kowe
yo wes nasibe
nganti entek sabare, ra kuat pikire
pengen nyokot kowe


 
 
ra perlu mikir dowo, yen ninggal kowe lungo
ra gawe seneng kowe malah mung gawe loro
sayangku mbiyen gedhe, saiki wes ra ono
disayang tenanan malah ngeboti sing liyo
yo wes teko lakoni, ninggal kowe ra rugi
ket mbiyen mung ngeneki kowe yo ra peduli
ra karep tak baleni kabeh cerito iki
getunku nglanggati mending tak lungo saiki

kesel pikire, gemes rasane
mikir kowe edan dewe
ra kuat atine, semene wae
aku iki ngomong sak nyatane

aku kekes kesel mikir kowe
aku gemes pengen nyokot kowe
bola balik mung tok sepelekke
yen terus ngene wes ra sayang jenenge

asline aku sopo, mbok anggep opo, kok kowe tego
rasane neng ati loro, kowe mbalelo, gawe perkoro
mending aku mlaku dewe, ra karo kowe, yo wes nasibe
nganti entek sabare, ra kuat pikire, pengen nyokot kowe

asline aku sopo, mbok anggep opo, kok kowe tego
rasane neng ati loro, kowe mbalelo, gawe perkoro
mending aku mlaku dewe, ra karo kowe, yo wes nasibe
nganti entek sabare, ra kuat pikire, pengen nyokot kowe                
Tab not available
 Buy song Pengen Nyokot Kowe on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z