Angel Tuturanmu

by Fire Amanda

507

Capo di fret 4

        Em         Bm
angel temen tuturanmu
      C          D
atiku iki wis rindu..
        Em         Bm
angel temen tuturanmu
           C         D
gek endang telponen aku..

(Intro) 
Em Bm C D
Em Bm C D
Em Bm C D
Em Bm C D

G
bola bali aku ngendangi
          D
nyawangi hpku..
Am
rasane ra sabar ra kanti
            G     D
ngenteni telponmu..
G
mergo kowe deingi janji
         D
disaat ketemu..
         C
ngelanjutke roso rindu
                   B
sing terpenggal waktu..

(Chorus)
        Em         Bm
angel temen tuturanmu
      C          D
atiku iki wis rindu..
        Em         Bm
angel temen tuturanmu
           C         D
gek endang telponen aku..

        Em         Bm
angel temen tuturanmu
      C          D
atiku iki wis rindu..
        Em         Bm
angel temen tuturanmu
           C         D
gek endang telponen aku..

(Int.) 
Em
Em Bm C D
Em Bm C D
Em Bm C D
Em Bm C D

G
bola bali aku ngendangi
          D
nyawangi hpku..
Am
rasane ra sabar ra kanti
            G     D
ngenteni telponmu..
G
mergo kowe deingi janji
         D
disaat ketemu..
         C
ngelanjutke roso rindu
                   B
sing terpenggal waktu..

(Chorus)
        Em         Bm
angel temen tuturanmu
      C          D
atiku iki wis rindu..
        Em         Bm
angel temen tuturanmu
           C         D
gek endang telponen aku..

        Em         Bm
angel temen tuturanmu
      C          D
atiku iki wis rindu..
        Em         Bm
angel temen tuturanmu
           C         D
gek endang telponen aku..

(Outro) 
Em Bm C D
Em Bm C D Em
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Angel Tuturanmu
                  Angel temen tuturanmu
Atiku iki wis rindu
Angel temen tuturanmu
Gek endang telponen aku

Bola bali aku ngendangi
Nyawangi hpku
Rasane ra sabar ra kanti
Ngenteni telponmu
Mergo kowe deingi janji
Disaat ketemu
Ngelanjutke roso rindu
Sing terpenggal waktu

Angel temen tuturanmu
Atiku iki wis rindu
Angel temen tuturanmu
Gek endang telponen aku

Angel temen tuturanmu
Atiku iki wis rindu
Angel temen tuturanmu
Gek endang telponen aku

[Music]

Bola bali aku ngendangi
Nyawangi hpku
Rasane ra sabar ra kanti
Ngenteni telponmu
Mergo kowe deingi janji
Disaat ketemu
Ngelanjutke roso rindu
Sing terpenggal waktu

Angel temen tuturanmu
Atiku iki wis rindu
Angel temen tuturanmu
Gek endang telponen aku

Angel temen tuturanmu
Atiku iki wis rindu
Angel temen tuturanmu
Gek endang telponen aku                
Tab not available
 Buy song Angel Tuturanmu on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z