Mbelgedes

by Fire Amanda

552

Capo di fret 2

(Intro) 
Am Dm Am
Am Dm Am
G Am G Am

Am
 pingine HP Nokia
                     Dm
ternyata kok malah oppo
                   F
tak pikir kowe setia
       G            Am
jebule mung koyo ngono..

Am
 ibarate sego tiwul
                     Dm
dipangan ra nggawe sayur
                   F
luwih becik aku mundur
         G       Am
daripada atiku ancur..

G                   F
 janjimu koyo ning FB
                Dm
ra podo karo atine
                      Am
mbelgedes ra ono nyatane..
G                  F
 cintamu mung imitasi
                        Dm
gampang luntur koyo klambi
                 Am
marakke ngeloro ati..

(Chorus)
Am
wis cukup sakmene
Am
wis aku ra kere
Dm     G           Am
urip bareng karo kowe..

Am
wis cukup sakmene
Am
wis tak tinggal wae
Dm        G       Am
ngopi ben adem atine..

           Dm
sing tak pikir sakbendino awan bengi
                      Am
kok sih ngono dasar pacar sontoloyo
        Dm
ora ngerti yen dicinta yen disayang
            E
kok malah kowe mengecewakan..

(Int.) 
Am Dm Am
G Am G Am

Am
 ibarate sego tiwul
                     Dm
dipangan ra nggawe sayur
                   F
luwih becik aku mundur
         G       Am
daripada atiku ancur..

G                   F
 janjimu koyo ning FB
                Dm
ra podo karo atine
                      Am
mbelgedes ra ono nyatane..
G                  F
 cintamu mung imitasi
                        Dm
gampang luntur koyo klambi
                 Am
marakke ngeloro ati..

(Chorus)
Am
wis cukup sakmene
Am
wis aku ra kere
Dm     G           Am
urip bareng karo kowe..

Am
wis cukup sakmene
Am
wis tak tinggal wae
Dm        G       Am
ngopi ben adem atine..

           Dm
sing tak pikir sakbendino awan bengi
                      Am
kok sih ngono dasar pacar sontoloyo
        Dm
ora ngerti yen dicinta yen disayang
            E
kok malah kowe mengecewakan..
           Am
buset deh..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Mbelgedes
                  Pingine hp nokia
Ternyata kok malah oppo
Tak pikir kowe setia
Jebule mung koyo ngono

Ibarate sego tiwul
Dipangan ra nggawe sayur
Luwih becik aku mundur
Dari pada atiku ajur

Janjimu koyo ning fb
Ra podo karo atine
Mbelgedes ra ono nyatane

Cintamu mung imitasi
Gampang luntur koyo klambi
Marakne ngeloro ati

Reff :

Wis cukup sakmene
Wis aku ra kere
Urip bareng karo kowe

Wis cukup sakmene
Wis tak tinggal wae
Ngopi ben adem atine

Dari pada mikir pacar mikir bojo
Sing tak cinta eh ternyata sontoloyo
Ora ngerti yen dicinta yen disayang
Eh kok malah kowe mengecewakan

Ibarate sego tiwul
Dipangan ra nggawe sayur
Luwih becik aku mundur
Dari pada atiku ajur

Janjimu koyo ning fb
Ra podo karo atine
Mbelgedes ra ono nyatane

Cintamu mung imitasi
Gampang luntur koyo klambi
Marakne ngeloro ati

Reff :

Wis cukup sakmene
Wis aku ra kere
Urip bareng karo kowe

Wis cukup sakmene
Wis tak tinggal wae
Ngopi ben adem atine

Dari pada mikir pacar mikir bojo
Sing tak cinta eh ternyata sontoloyo
Ora ngerti yen dicinta yen disayang
Eh kok malah kowe mengecewakan                
Tab not available
 Buy song Mbelgedes on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z