Wes Bedo

by Putri Andien

133

Capo fret 2

Em                  Am
 mbiyen kowe selalu perhatian..
Dm              G       C
 saikine kowe kakean alesan..

Intro : 
C G/B Am A
Dm A G

C         F           C
saiki.. sikapmu wes bedo..
C             F         G
ra koyo.. pas pertama teko..
Em                  Am
 mbiyen kowe selalu perhatian..
Dm                G
 hal sepele iso dadi guyonan..

C           F        C
saiki.. wes bedo cerito..
 C              F          G
opo mungkin wes ono wong liyo..
Em                  Am
 mbiyen kowe selalu perhatian..
Dm              G       C
 saikine kowe kakean alesan..

Reff :
                 F
saiki kowe angel dihubungi..
   G
story mbok privasi..
    C             G/B       A
tak chatingi mung centang siji..
             Dm
kesel awakku ngenteni..
         G                C
nganti wengi.. ora mbok balesi..

                    F
yen pancen kowe wes ra tresno..
  G
tulung ngomongo..
 Em                    A
ojo mung seneng gawe gelo..
              Dm               G
tak tutup cerito.. aku pamit lungo..
                C
timbang atiku loro..

Musik : 
F G Em A Dm Em A
Dm G C G

C           F        C
saiki.. wes bedo cerito..
 C              F          G
opo mungkin wes ono wong liyo..
Em                  Am
 mbiyen kowe selalu perhatian..
Dm              G       C
 saikine kowe kakean alesan..

Reff :
                 F
saiki kowe angel dihubungi..
   G
story mbok privasi..
    C             G/B       A
tak chatingi mung centang siji..
             Dm
kesel awakku ngenteni..
         G                C
nganti wengi.. ora mbok balesi..

                    F
yen pancen kowe wes ra tresno..
  G
tulung ngomongo..
 Em                    A
ojo mung seneng gawe gelo..
              Dm               G
tak tutup cerito.. aku pamit lungo..
                C
timbang atiku loro..
              Dm               G
tak tutup cerito.. aku pamit lungo..
                F G C..
timbang atiku loro..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Wes Bedo
Lyrics not available
Tab not available
 Buy song Wes Bedo on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Tiktok Top Songs



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z