Tatune Asmoro

by Putri Andien

165

Intro : 
C G/B Am G
F Em Dm G C

    C          G          Am  Em
tak tompo.. tondo tersno iki..
  F               G           C
dadi saksi naliko kowe ngucap janji..
E                     Am
nanging saiki janjimu ra ono bukti..
  F                         G
kowe bali mung gawe lorone ati..

  C           G       Am   Em
jare tresno sehidup semati..
   F          G            C
janji setyomu sing tak enteni..
E                 Am
jaremu siji mung aku sing tok tresnani..
   F        G          C
nyatane ati iki tok khiananti..

Dm         G
pancen tresno..
    C     G/B  Am
jalaran seko kulino..
  F               G            C
kowe lungo bali disanding wong liyo..

Reff :
     Am
lungamu sing ninggal janji..
    Em
balimu nglarani ati..
F                    G
manise janji sing njalari..
                  C
pungkasane tresno sejati..

   Am
atiku tok gawe loro..
        Em
tresno iki tok sio sio..
F                      G
tatune asmoro mergo percoyo..
                     C
naliko nyanding ning ngarep moto..

Musik : 
Am  F  G  E
F  G  C

Dm         G
pancen tresno..
    C     G/B  Am
jalaran seko kulino..
  F                            G
kowe lungo bali disanding wong liyo..

Reff :
     Am
lungamu sing ninggal janji..
    Em
balimu nglarani ati..
F                    G
manise janji sing njalari..
                  C
pungkasane tresno sejati..

   Am
atiku tok gawe loro..
        Em
tresno iki tok sio sio..
F                      G
tatune asmoro mergo percoyo..
                        C
naliko nyanding ning ngarep moto..

     Am
lungamu sing ninggal janji..
    Em              Dm-Em
balimu nglarani ati..
F                    G
manise janji sing njalari..
                  C
pungkasane tresno sejati..

   Am
atiku tok gawe loro..
        Em
tresno iki tok sio sio..
F                      G
tatune asmoro mergo percoyo..
                        C
naliko nyanding ning ngarep moto..
  F                    G
tatune asmoro mergo percoyo..
                        C
naliko nyanding ning ngarep moto..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Tatune Asmoro
                  Tak tompo tondo tersno iki
Dadi seksi naliko kowe ngucap janji
Nanging saiki janjimu raono bukti
Kowe bali mung gawe lorone ati

Jare tresno sehidup semati
Janji setyomu sing tak enteni
Jaremu siji mung aku sing tok tresnani
Nyatane ati iki tok hiananti

Pancen tresno
Jalaran seko kulino
Kowe lungo bali disanding wong liyo

Lungamu sing ninggal janji
Balimu nglarani ati
Manise janji sing njalari
Pungkasane tresno sejati

Atiku tok gawe loro
Tresno iki tok sio sio
Tatune asmoro mergo percoyo
Naliko nyanding ning ngarep moto                
Tab not available
 Buy song Tatune Asmoro on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Tiktok Top Songs



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z