Wegah Pisah

by Mas Wahid

777

(Intro) 
G Em C D
G Em C D

G
aku ndue jimat
       Em
barang siji sing tak rumat
        C
senajan akeh sing ngemat
        Cm          D
tapi ku ra bakal khilaf

  G
senajan rodo tuo
        Em
nanging aku kadung tresno
         C
senajan angel rumatane
           Cm         D
wes tak anggep bojo dewe

         Bm
wes akeh sing nakonke
           Em
nanging ra tak gatekke
        F
yowes pie pie pie
    D
menowo wes jodone

(Chorus)
    G            D
aku mung wegah pisah
    Em        Bm
ora mergo rupiah
         C         G
sing tak goleki berkah
        Am           D
penting manteb bismillah

    G             D
aku wes kadung nyaman 
     Em        Bm
mulo tak eman eman
     C          G
bendino tak panasi
             Am   D       G   D
tak sawang karo nyruput kopi..

(Int.) 
G Em C D
G Em C D G

  G
senajan rodo tuo
        Em
nanging aku kadung tresno
         C
senajan angel rumatane
           Cm         D
wes tak anggep bojo dewe

         Bm
wes akeh sing nakonke
           Em
nanging ra tak gatekke
        F
yowes pie pie pie
    D
menowo wes jodone

(Chorus)
    G            D
aku mung wegah pisah
    Em        Bm
ora mergo rupiah
         C         G
sing tak goleki berkah
        Am           D
penting manteb bismillah

    G             D
aku wes kadung nyaman 
     Em   D#   Dm
mulo tak eman eman
     C          G
bendino tak panasi
             Am   D       G  Em
tak sawang karo nyruput kopi..
             Am   D       Em  A
tak sawang karo nyruput kopi..
Am            D            G
 tak sawang karo nyruput kopi..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Wegah Pisah
                  aku ndue jimat
barang siji sing tak rumat
senajan akeh sing ngemat
tapi ku ra bakal khilaf

senajan rodo tuo
nanging aku kadung tresno
senajan angel rumatane
wes tak anggep bojo dewe

wes akeh sing nakonke
nanging ra tak gatekke
yowes pie pie pie
menowo wes jodone

(Chorus)
aku mung wegah pisah
ora mergo rupiah
sing tak goleki berkah
penting manteb bismillah

aku wes kadung nyaman 
mulo tak eman eman
bendino tak panasi
tak sawang karo nyruput kopi..

senajan rodo tuo
nanging aku kadung tresno
senajan angel rumatane
wes tak anggep bojo dewe

wes akeh sing nakonke
nanging ra tak gatekke
yowes pie pie pie
menowo wes jodone

(Chorus)
aku mung wegah pisah
ora mergo rupiah
sing tak goleki berkah
penting manteb bismillah

aku wes kadung nyaman 
mulo tak eman eman
bendino tak panasi
tak sawang karo nyruput kopi..
tak sawang karo nyruput kopi..
tak sawang karo nyruput kopi..                
Tab not available
 Buy song Wegah Pisah on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z