Rembulan (Rembulan Ing Wengi)

by Ipa Hadi Sasono

1374

Intro : 
Em Bm C G
G D/F# Em D G
      
    G
rembulan ing wengi
    C
tansah anyekseni
   D
endah paras manis
         G      G D/F#
esem lan guyumu
  Em         Bm    
ginambar ing bathin
    C           G
tan biso nglalekke
Am       D
yekti..nimas
          G    D
ora ono liyane..

G
tatapan netramu
   C
nembus ing atiku
 D
agawe aku mung
         G      G D/F#
mikirne sliramu
   Em         Bm
cahyaning rembulan
        C        G
kalah klawan esemmu
 Am        D
amung.. nimas...

Reff :
    Em           Bm
howoning njero bathin
        C          G
pengen tansah sesanding
   C           G
yo mung karo nimas
      Am            B
atiku mung kanggo nimas..

       Em       Bm
nadyan akeh pepalang
         C           G
ngalangi dalan katresnan
    Am           G
iku pancen dalan supoyo
    Am     D            Em
tresno iki.. bakal kasembadan..

Outro: 
Em Bm C G
G D/F# Em D G
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Rembulan (Rembulan Ing Wengi)
                  rembulan ing wengi
tansah anyekseni
endah paras manis
esem lan guyumu   
ginambar ing bathin
tan biso nglalekke
yekti..nimas
ora ono liyane..

tatapan netramu
nembus ing atiku
agawe aku mung
mikirne sliramu
cahyaning rembulan
kalah klawan esemmu
amung.. nimas...

howoning njero bathin
pengen tansah sesanding
yo mung karo nimas
atiku mung kanggo nimas..

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo
tresno iki.. bakal kasembadan..                
Tab not available
 Buy song Rembulan (Rembulan Ing Wengi) on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z