Chord Tidak Tersedia

Bantu pengunjung yang lain untuk mendapatkan chord Tresna Suci

Submit chord
                        Dalan iki dadi saksi endah tresnaku
Yen sira kelingan marang janji setyaku
Aku uga eling janji nimaswong ayu
Janji tresna suci ra bakal nimas blenjani

Endahing katresnan kaya kerlipe lintang
Cahyaning rembulan sumunar langit magetan
Kanggo sira nimas enteni teka lungaku
Nadyan adoh paran bakal bali kanggo sliramu

Reff
Duh nimas aku tresna sliramu
Ra bakal aku nyidrani janjiku
Amung sira duh nimas wong ayu
Mapan manteb ana jero atiku

Kanggo sira nimas enteni teka lungaku
Nadyan adoh paran bakal bali kanggo sliramu

Reff
Duh nimas aku tresna sliramu
Ra bakal aku nyidrani janjiku
Amung sira duh nimas wong ayu
Mapan manteb ana jero atiku                    
Tab tidak tersedia
 Beli lagu Tresna Suci di iTunes store

Support artist dengan membeli lagu asli






0 Komentar




Urutkan by abjad: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z