Tulus Ati

by Wegah Lali

412

Capo fret 4

Intro : 
C
F G C G Am Dm G C

           F
aku koyongene
            G
sing opo anane
                 C
pingin nyenengke kowe
    G         Am
ora ngerti carane
           Dm              
aku kudu piye
           G
aku kudu piye
                    C
ben iso nyenengke kowe..

Reff :
             F
sepurane yen awakku
             G
durung iso dadi opo
                  C
sing mbok karepke tresnoku
     G        Am
kuwi akeh kurange
             Dm            G
pancen aku koyongene kahanane
                      C
kuwi yo mung dinggo kowe..

                 F
sing tak karepke kowe
              G
nompo aku opo anane
                 C
ojo mbanding-mbandingke
    G       Am
aku karo liyane
                 Dm
sing jelas tresnoku
                G
mung kanggo awakmu
                    C
tulus ati ning sliramu..

Musik : 
F G C G Am Dm G C
F G C G Am Dm G C

Reff

[Cewek]
             F
ora popo yen awakmu
              G
durung biso dadi opo
                 C
sing tak karepke tresnomu
    G        Am
ora akeh kurange
                 Dm
sing jelas tresnoku
                   G
yo mung kanggo kangmas
                   C
tulus ati ning awakmu..

                F
aku yo mung nerimo kangmas
               G
ikhlas tekan mati
              C
bola bali tak kandani
      G           Am
malah mblenjani janji
              Dm
ra sah di baleni
           G
ayo di lakoni
                   C
urip bareng dadi siji..
              F
ra sah di baleni
           G
ayo di lakoni
                   C
urip bareng dadi siji..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Tulus Ati
                  aku koyo ngene sing opo anane
pengen nyenengke koe ora ngerti carane
aku kudu pie aku kudu pie
ben iso nyenengke koe

sepurane yen awaku durung iso dadi opo
sing mbok karepke
tresnoku kui akeh kurange
pancen aku koyo ngene
kahanane kui yo mung dinggo koe

sing tak karepke koe nompo aku opo anane
ojo bandeng bandeng ke aku karo liyane
sing jelas tresnaku mung kanggo awakmu
tulus ati nggo sliramu
 
sepurane yen awaku
durung iso dadi opo
sing mbok karepke
tresnoku kui akeh kurange

pancen aku kyo ngene
kahanane kui yo mung dinggo koe

sing tak karepke
koe nompo aku opo anane
ojo bandeng bandeng ke
aku karo liyane

sing jelas tresnaku
mung kanggo awakmu
tulus ati ning sliramu

ora popo yen awakmu
durung biso dadi opo
sing tak karepke
tresnamu ora akeh kurang e

sing jelas tresnaku
yo mung kanggo kangmas
tulus ati ning awakmu

aku yo mung nrimo kangmas
ikhlas tekan mati
bola bali tak kandani
malah blenjani janji

rasah di baleni
ayo di lakoni
urip bareng dadi sjiji

ra sah di baleni
ayo di lakoni
urip bareng dadi siji                
Tab not available
 Buy song Tulus Ati on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Tiktok Top Songs



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z