Ikhlas Tak Trimo

by Wegah Lali

392

Intro : 
G D Em Em D
C D G
C D G D Em
C D G

   G       D         Em
ra nyongko ngene akhire
      C      D             G
cinta sing tulus di sepelekke
       C        D
ra ngerti masalahe
       G  D    Em
ra ngerti penyebabe
 C       D           G
aku di putus ngono wae..
    C            D
aku mung iso nerimo
       G     D  Em
kanthi ikhlas legowo
  C     D       G
senajan atiku loro..

  G    D           Em
saiki aku bakal mundur
      C         D         G
tresnoku sing tulus dadi ajur
    C        D
daripada keloro
    G    D  Em
daripada kesekso
  C        D              G
kabeh kuwi ikhlas tak trimo..

Reff :
 C           D
aku tresno kowe
  G         Em
kowe tresno kae
  C              D            G
nanging tresnoku ra mbok gatekke..

 C           D
aku tresno kowe
  G         Em
kowe tresno kae
  C      D         G
mugo wae oleh gantine..

   G       D         Em
ra nyongko ngene akhire
      C      D             G
cinta sing tulus di sepelekke
       C        D
ra ngerti masalahe
       G  D    Em
ra ngerti penyebabe
 C       D           G
aku di putus ngono wae..
    C            D
aku mung iso nerimo
       G     D  Em
kanthi ikhlas legowo
  C     D       G
senajan atiku loro..

Musik : 
C D G Em
C D G
C D G Em
C D G

  G    D           Em
saiki aku bakal mundur
      C         D         G
tresnoku sing tulus dadi ajur
    C        D
daripada keloro
    G    D  Em
daripada kesekso
  C        D              G
kabeh kuwi ikhlas tak trimo..

Reff :
 C           D
aku tresno kowe
  G         Em
kowe tresno kae
  C              D            G
nanging tresnoku ra mbok gatekke..

 C           D
aku tresno kowe
  G         Em
kowe tresno kae
  C      D         G
mugo wae oleh gantine..
  C      D         G
mugo wae oleh gantine..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Ikhlas Tak Trimo
                  ra nyongko ngene akhire
cinta sing tulus di sepelekke
ra ngerti masalahe
ra ngerti penyebabe
aku di putus ngono wae..
aku mung iso nerimo
kanthi ikhlas legowo
senajan atiku loro..

saiki aku bakal mundur
tresnoku sing tulus dadi ajur
daripada keloro
daripada kesekso
kabeh kuwi ikhlas tak trimo..

Reff :
aku tresno kowe
kowe tresno kae
nanging tresnoku ra mbok gatekke..

aku tresno kowe
kowe tresno kae
mugo wae oleh gantine..

ra nyongko ngene akhire
cinta sing tulus di sepelekke
ra ngerti masalahe
ra ngerti penyebabe
aku di putus ngono wae..
aku mung iso nerimo
kanthi ikhlas legowo
senajan atiku loro..

saiki aku bakal mundur
tresnoku sing tulus dadi ajur
daripada keloro
daripada kesekso
kabeh kuwi ikhlas tak trimo..

Reff :
aku tresno kowe
kowe tresno kae
nanging tresnoku ra mbok gatekke..

aku tresno kowe
kowe tresno kae
mugo wae oleh gantine..
mugo wae oleh gantine..                
Tab not available
 Buy song Ikhlas Tak Trimo on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Tiktok Top Songs



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z