Capo di fret 5

Intro : 
C G Am Em
F C Dm G

C        G      
Sepine wengi iki
Am       Em
Ngeridu ati
F             C      Dm
Seng tansah kelingan sliramu
  G          C
Kowe ninggal aku..

C       G
Ademe howo iki
    Am           Em
Nggowo loro sing kang nyoto
   F            C
Mergo nyawang kowe
   Dm   G      C   F G C
Gandeng karo liyane..

       Am          Em
Yen pancen iki wis garise
 F               C
Aku ikhlas lahir batine
  Am           Em
Kabeh kudu tak lalekne
    F              G
Masio.. abot sanggane..

Reff :
        C        G       Am
   Ra sepirone loro ati iki
          Em            F
   Amergo di tinggal pergi
          C       Dm
   Tapi loro ati iki
          G        C
   Amergo di khianati..

              G        Am
   Yen pancen uwis garise
           Em            F
   Kowe gandeng karo dek'e
             C           Dm
   Mung dungoku mugo langgeng
   G       C
   Sak lawase..

Musik : 
C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em 
F C Dm G C

C       G
Ademe howo iki
    Am           Em
Nggowo loro sing kang nyoto
   F            C
Mergo nyawang kowe
   Dm   G      C   F G C
Gandeng karo liyane..

       Am          Em
Yen pancen iki wis garise
 F               C
Aku ikhlas lahir batine
  Am           Em
Kabeh kudu tak lalekne
    F              G
Masio.. abot sanggane..

Reff :
        C        G       Am
   Ra sepirone loro ati iki
          Em            F
   Amergo di tinggal pergi
          C       Dm
   Tapi loro ati iki
          G        C
   Amergo di khianati..

              G        Am
   Yen pancen uwis garise
           Em            F
   Kowe gandeng karo dek'e
             C           Dm
   Mung dungoku mugo langgeng
   G       C
   Sak lawase..

        C        G       Am
   Ra sepirone loro ati iki
          Em            F
   Amergo di tinggal pergi
          C       Dm
   Tapi loro ati iki
          G        C
   Amergo di khianati..

              G        Am
   Yen pancen uwis garise
           Em            F
   Kowe gandeng karo dek'e
             C           Dm
   Mung dungoku mugo langgeng
   G       C
   Sak lawase..                
Kunjungi www.musixindo.com
untuk melihat lirik Tak Ikhlasno
                  sepine wengi iki ngeridu ati
seng tansah kelingan sliramu
kowe ninggal aku

ademe howo iki
nggowo loro sing kang nyoto
mergo nyawang kowe
gandeng karo liyane

 
yen pancen iki uwes garise
aku ikhlas lahir batine
kabeh kudu tak lalekne
masio abot sanggane

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
mung dungoku mugo langgeng saklawase

ademe howo iki
nggowo loro sing kang nyoto
mergo nyawang kowe
gandeng karo liyane

yen pancen iki uwes garise
aku ikhlas lahir batine
kabeh kudu tak lalekne
masio abot sanggane

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
mung dungoku mugo langgeng saklawase

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
mung dungoku mugo langgeng saklawase                
Tab tidak tersedia
 Beli lagu Tak Ikhlasno di iTunes store

Support artist dengan membeli lagu asli






0 Komentar




Urutkan by abjad: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Berlangganan

Berlangganan dengan kami, kami akan mengirimkan kord setiap minggunya langsung ke email kamu