Intro : 
C Csus4 C

Reff :
             F       G           C
  Ora bakal ono seng ngganteni kowe
  Am        Dm    G           C
  Yo mung siji..kasih sayang iki
              F     G         Am
  Ora bakal keganti tresnoku iki
          Dm     G           C Csus4 C
  Masio kowe wes duwene..dek'e..

 C          G        Am
Aku ngerti aku iki sopo
     Dm      G         C
Arep tresno aku wedi doso
 C            G            Am
Arep sambat nanging karo sopo
    Dm          G             C
Aku ngerti kowe ndek'e wong liyo..

*)
  C           G        Am
Sepurane yen aku iki salah
          Dm                         G
Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
         Em               Am
Arep tak selehne aku ora iso
        Dm      G         C
Lek tak angkat aku soyo loro..

Reff :
             F       G           C
  Ora bakal ono seng ngganteni kowe
  Am        Dm    G           C
  Yo mung siji..kasih sayang iki
              F     G         Am
  Ora bakal keganti tresnoku iki
          Dm     G           C
  Masio kowe wes duwene..dek'e..

Musik : 
F G C Am Dm G C
F G C Am Dm G C

*)
  C           G        Am
Sepurane yen aku iki salah
          Dm                         G
Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
         Em               Am
Arep tak selehne aku ora iso
        Dm      G         C
Lek tak angkat aku soyo loro..

Reff :
             F       G           C
  Ora bakal ono seng ngganteni kowe
  Am        Dm    G           C
  Yo mung siji..kasih sayang iki
              F     G         Am
  Ora bakal keganti tresnoku iki
          Dm     G           C
  Masio kowe wes duwene..dek'e..

             F       G           C
  Ora bakal ono seng ngganteni kowe
  Am        Dm    G           C
  Yo mung siji..kasih sayang iki
              F     G         Am
  Ora bakal keganti tresnoku iki
          Dm     G           C
  Masio kowe wes duwene..dek'e..
          Dm     G          C 
  Masio kowe wes duwene dek'e..                
Kunjungi www.musixindo.com
untuk melihat lirik Salah
                  Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek'e..

Aku ngerti aku iki sopo
Arep tresno aku wedi doso
Arep sambat nanging karo sopo
Aku ngerti kowe ndek'e wong liyo..

*)
Sepurane yen aku iki salah
Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
Arep tak selehne aku ora iso
Lek tak angkat aku soyo loro..

Reff :
Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek'e..

*)
Sepurane yen aku iki salah
Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
Arep tak selehne aku ora iso
Lek tak angkat aku soyo loro..

Reff :
Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek'e..
 
Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki
lirik3satu.blogspot.com
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek'e..
Masio kowe wes duwene dek'e..                
Tab tidak tersedia
 Beli lagu Salah di iTunes store

Support artist dengan membeli lagu asli






0 Komentar




Urutkan by abjad: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Berlangganan

Berlangganan dengan kami, kami akan mengirimkan kord setiap minggunya langsung ke email kamu