Sayang Kowe feat. Stevendro

by Safira Inema

879

capo: 4th fret

[verse]

G                    Bm
Udan rintik - rintik langite mendung
  C     D         G
Pelangi pelukismu agung
C          D       Em
Udane soyo deres nambahi kangenku
  Am       C        D
Kelingan manise esemu

G                    Bm
Opo kowe ngerti kowe sing tak sayangi
  C          D         G
Jenengmu tak ukir ning ati
C          D            Em
Gede roso tresnoku mung kanggo sliramu
       Am            D           G
Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu

[rap]

G
  ohh sayangku pepujaning atiku
  D
Ora ono wong liyo seng iso dadi penggantimu
Em
  tak sawang - sawang
        D
Katon padang suminar ing netramu
G
  tresnoku yo mung kowe seng ono ing atiku

[chorus]

Em                      Bm
Tulung sawangen aku aku sing styo ngenteni
      C          D        G
Tak suwon kowe biso jogo ati
G
Tresnoku mung kowe tresnoku selawase
Em                      Bm
Tulung sawangen aku aku sing nandang rindu
       C             D           G
Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu

[verse]

G                    Bm
Udan rintik - rintik langite mendung
  C     D         G
Pelangi pelukismu agung
C          D       Em
Udane soyo deres nambahi kangenku
  Am       C        D
Kelingan manise esemu

G                    Bm
Opo kowe ngerti kowe sing tak sayangi
  C          D         G
Jenengmu tak ukir ning ati
C          D            Em
Gede roso tresnoku mung kanggo sliramu
       Am            D           G
Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu

[rap]

G
  tak jogo atimu mergo kowe tresnoku
D
  padange rembulan
                           Em
Udan grimis seng dadi saksine
                   D
Nalikane awak dewe pas ngucap janji
     G
Seng tak suwun sliramu kudu biso sabar ngenteni

[chorus]

Em                      Bm
Tulung sawangen aku aku sing styo ngenteni
      C          D        G
Tak suwon kowe biso jogo ati
G
Tresnoku mung kowe tresnoku selawase
Em                      Bm
Tulung sawangen aku aku sing nandang rindu
       C             D           G
Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu

Em                      Bm
Tulung sawangen aku aku sing styo ngenteni
      C          D        G
Tak suwon kowe biso jogo ati
G
Tresnoku mung kowe tresnoku selawase
Em                      Bm
Tulung sawangen aku aku sing nandang rindu
       C             D           G
Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Sayang Kowe feat. Stevendro
                  Udan rintik - rintik langite mendung
Pelangi pelukismu agung
Udane soyo deres nambahi kangenku
Kelingan manise esemu

Opo kowe ngerti mung kowe sing tak sayangi
Jenengmu tak ukir ning ati
Gede roso tresnoku mung kanggo sliramu
Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu

Ohh sayangku pepujaning atiku

Ora ono wong liyo seng iso dadi penggantimu
Tak sawang - sawang katon padang
Suminar ing netramu
Tresnoku yo mung kowe seng ono ing atiku

Tulung sawangen aku aku sing styo ngenteni
Tak suwon kowe biso jogo ati
Tresnoku mung kowe tresnoku selawase
Tulung sawangen aku aku sing nandang rindu

Sumpah mati
Tresnoku kanggo sliramu
Udan rintik - rintik langite mendung
Pelangi pelukismu agung
Udane soyo deres nambahi kangenku
Kelingan manise esemu

Opo kowe ngerti mung kowe sing tak sayangi
Jenengmu tak ukir ning ati

Gede roso tresnoku mung kanggo sliramu
Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu
Tak jogo atimu mergo kowe tresnoku
Padange rembulan udan grimis seng dadi saksine

Nalikane awak dewe pas ngucap janji
Seng tak suwun sliramu kudu biso sabar ngenteni
Tulung sawangen aku aku sing styo ngenteni
Tak suwon kowe biso jogo ati

Tresnoku mung kowe tresnoku selawase
Tulung sawangen aku aku sing nandang rindu
Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu
Tulung sawangen aku aku sing styo ngenteni

Tak suwon kowe biso jogo ati
Tresnoku mung kowe tresnoku selawase
Tulung sawangen aku aku sing nandang rindu
Sumpah mati tresnoku kanggo sliramu                
Tab not available
 Buy song Sayang Kowe feat. Stevendro on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z