Piye Kabarmu Sayang

by Safira Inema

699

Capo di fret 2

Intro : 
Am Dm G C E
Am Dm G Am

Am             Dm
piye kabarmu.. sayang..
G                    C      E
opo wes mbok ngapuro salahku..
Am             Dm
piye kabarmu.. sayang..
G                   C   E
aku tansah eleng salahku..

Am                   Dm
mbiyen sing wes gawe tatu neng atimu..
       G                 C
nganti saiki ra ngerti kabarmu..

Int. 
Am Em F G C

Reff :
  Am          Em
suwe.. aku tanpo kowe..
  F            C
suwe.. aku nggoleki kowe..
  Am         Em
piye.. aku kudu piye..
    F                    C
aku njaluk sepuro karo kowe..

  Dm
senajan mung sedelo
       Em
pingin ketemu kowe
    Dm           G        C
aku lilo senajan tanpo ngapuro..

Musik : 
Am Dm G C E
Am Dm G Am

Am             Dm
piye kabarmu.. sayang..
G                    C      E
opo wes mbok ngapuro salahku..
Am             Dm
piye kabarmu.. sayang..
G                   C   E
aku tansah eleng salahku..

Am                   Dm
mbiyen sing wes gawe tatu neng atimu..
       G                 C
nganti saiki ra ngerti kabarmu..

Int. 
Am Em F G C

Reff :
  Am          Em
suwe.. aku tanpo kowe..
  F            C
suwe.. aku nggoleki kowe..
  Am         Em
piye.. aku kudu piye..
    F                    C
aku njaluk sepuro karo kowe..

  Dm
senajan mung sedelo
       Em
pingin ketemu kowe
    Dm           G        C
aku lilo senajan tanpo ngapuro..

  Dm
senajan mung sedelo
       Em
pingin ketemu kowe
    Dm           G        C
aku lilo senajan tanpo ngapuro..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Piye Kabarmu Sayang
                  piye kabarmu.. sayang..
opo wes mbok ngapuro salahku..
piye kabarmu.. sayang..
aku tansah eleng salahku..

mbiyen sing wes gawe tatu neng atimu..
nganti saiki ra ngerti kabarmu..

Reff :
suwe.. aku tanpo kowe..
suwe.. aku nggoleki kowe..
piye.. aku kudu piye..
aku njaluk sepuro karo kowe..

senajan mung sedelo
pingin ketemu kowe
aku lilo senajan tanpo ngapuro..

piye kabarmu.. sayang..
opo wes mbok ngapuro salahku..
piye kabarmu.. sayang..
aku tansah eleng salahku..

mbiyen sing wes gawe tatu neng atimu..
nganti saiki ra ngerti kabarmu..

Reff :
suwe.. aku tanpo kowe..
suwe.. aku nggoleki kowe..
piye.. aku kudu piye..
aku njaluk sepuro karo kowe..

senajan mung sedelo
pingin ketemu kowe
aku lilo senajan tanpo ngapuro..

senajan mung sedelo
pingin ketemu kowe
aku lilo senajan tanpo ngapuro..                
Tab not available
 Buy song Piye Kabarmu Sayang on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z