Saklawase

by Topik Sudirman

646

Intro : 
C  Fm  C  Fm

   C          Fm
pancen aku ra sempurno
 C              Fm
ijik akeh salah kurange
  Em          E            Am
nanging aku bakal ngek i bahagia
    G               Dm
nganti suk mben nganti tuek
                G
ndunyo mandek mubeng..

Reff :
       C
saklawase..
      Gm
atiku pancen nggo kowe
 C F         G          Gm C
   ra bakal dinggo liyane
F         G     Em       Am
  percayakno atimu ning aku
    Dm                   G
tresnamu ra bakal dadi pilu..

       C
saklawase..
       Gm
ragaku pancen nggo kowe
 C F        G         Gm C
   ngusahakne saktekane
F        G         Em
  wingi aku piyambakan
   A        Dm
saiki ora bakal
 Em      Fm G        Cm
mergo kowe.. masa depan..

Musik : 
Cm G D# F
Fm D# D G
(atiku nggo kowe)
(rogoku nggo kowe)
(saklawase..)

       Am           G#
mugo-mugo.. susah seneng
       C               D
loro sehat.. bareng bareng
    Dm
aku ora sempurno
        Em
nanging kowe sempurno
    F             F#m
dadio wong sing bakal
          G          E
nyempurnakke uripku hoo..

Reff :
       C
saklawase..
      Gm
atiku pancen nggo kowe
 C F         G          Gm C
   ra bakal dinggo liyane
F         G     Em       Am
  percayakno atimu ning aku
    Dm                   G
tresnamu ra bakal dadi pilu..

       C
saklawase..
       Gm
ragaku pancen nggo kowe
 C F        G         Gm C
   ngusahakne saktekane
F        G         Em
  wingi aku piyambakan
   A        Dm
saiki ora bakal
 Em      Fm  G           A
mergo kowe hee.. masa depan..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Saklawase
                  pancen aku ra sempurno
ijik akeh salah kurange
nanging aku bakal ngek’i bahagia
nganti sok mben, nganti tuek
donya mandek mubeng
 
saklawase atiku pancen nggo kowe
ra bakal dinggo liyane
percayakno atimu neng aku
tresnamu ra bakal dadi pilu

saklawase ragaku pancen nggo kowe
ngusahakne saktekane
wingi aku piyambakan saiki ora bakal
mergo kowe masa depan

atiku nggo kowe, ragaku nggo kowe, saklawase

mugo mugo susah seneng loro sehat bareng bareng
aku ora sempurno nanging kowe sempurno
dadio wong sing bakal nyempurnakke uripku hoo ooo

saklawase atiku pancen nggo kowe
ra bakal dinggo liyane
percayakno atimu neng aku
tresnamu ra bakal dadi pilu

saklawase ragaku pancen nggo kowe
ngusahakne saktekane
wingi aku piyambakan saiki ora bakal
mergo kowe masa depan                
Tab not available
 Buy song Saklawase on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share
Tiktok Top Songs



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z