Rumangsamu

by Wisanggeni

307

     G                    Em
mati-matian aku.. merjuangne kowe..
  Am                       D
nangeng.. mung mbok anggep sepele..
  Bm
kabeh seng tak lakoni
            Em
nggo nyenengne kowe
     Am                       D
tapi kowe seng ra tau nggatek'ke..

  G           D
nangeng opo wae..
  C              G
kabeh seng tak lakoni
     C       D         G
mung percuma lan sio-sio..

    C             D
aku berjuang nggo kowe
     C                     D
kowe berjuang.. dinggo liyane..

Reff :
        G             Am
rumangsamu.. aku iki opo
     D                       G
aku ono.. seh mbok anggep ra ono
           Em
yen pancen kowe..
              Am
ra biso nompo tresno iki
            D
mbok tulong kondo
                 G  D
ben ra gawe loro ati..

        G                   Am
aku ngerti.. tresno ra biso dipekso
           D                 G
neng ra ngene.. caramu gawe aku loro
         Em                Am
yen pancene.. iki wes dadi dalane
        D                       G   D
percoyo wae.. Gusti mboten nate sare..

Musik : 
G Em Am D

Reff :
        G             Am
rumangsamu.. aku iki opo
     D                        G
aku ono.. seh mbok anggep ra ono
           Em
yen pancen kowe..
              Am
ra biso nompo tresno iki
            D
mbok tulong kondo
                 G  D
ben ra gawe loro ati..

        G                   Am
aku ngerti.. tresno ra biso dipekso
           D                 G
neng ra ngene.. caramu gawe aku loro
         Em                Am
yen pancene.. iki wes dadi dalane
        D                       G
percoyo wae.. Gusti mboten nate sare..

 D       G             Am
(rumangsamu.. aku iki opo)
      D                        G
(aku ono.. seh mbok anggep ra ono)
          Em                Am
(yen pancene.. iki wes dadi dalane)
         D                       G
(percoyo wae.. Gusti mboten nate sare..)
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Rumangsamu
                  mati-matian aku merjuangne kowe
nangeng mung mbok anggep sepele
kabeh seng tak lakoni
nggo nyenengne kowe
tapi kowe seng ra tau nggatek'ke

nangeng opo wae
kabeh seng tak lakoni
mung percuma lan sio-sio

aku berjuang nggo kowe
kowe berjuang dinggo liyane

Reff :
rumangsamu aku iki opo
aku ono seh mbok anggep ra ono
yen pancen kowe
ra biso nompo tresno iki
mbok tulong kondo
ben ra gawe loro ati

aku ngerti tresno ra biso dipekso
neng ra ngene caramu gawe aku loro
yen pancene iki wes dadi dalane
percoyo wae Gusti mboten nate sare

Reff :
rumangsamu aku iki opo
aku ono seh mbok anggep ra ono
yen pancen kowe
ra biso nompo tresno iki
mbok tulong kondo
ben ra gawe loro ati

aku ngerti tresno ra biso dipekso
neng ra ngene caramu gawe aku loro
yen pancene iki wes dadi dalane
percoyo wae Gusti mboten nate sare

(rumangsamu aku iki opo)
(aku ono seh mbok anggep ra ono)
(yen pancene iki wes dadi dalane)
(percoyo wae Gusti mboten nate sare..)                
Tab not available
 Buy song Rumangsamu on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z