Caruban Ninggal Janji

by Wisanggeni

349

Intro : 
G C D G D

G                     C
aku nyawang rembulan lan lintang
D                 G
tak curahne kabeh roso tresnoku
Em                     Am
hananging ora ono sing biso jawab
      C              G
roso iki.. ing jero ati..

G                D
pikiranku.. dadi ora karuan
    C
antarane seneng lan susah
       D
seng dadi siji..

Int. 
C D G D

            G
mendung ing kutho caruban iki
C
kang dadi seksi
D                     G
endahe esemmu pas naliko ngucap janji
Em                    Am
gak bakalan aku nyidroni tresno iki
     C                      D
aku iki iseh tresno ning sliramu..

Reff: 
                C
rembulan lan lintang
         D          G
sing ono ing wengi iki
Em          Am 
 aku ning kene
          D     G 
ngenteni te..kane..

            C
tulong omongno
        D        G
yen aku iseh tresno
Em           Am
ra bakalan biso
        D          G
aku nglalekke slirane
     Em       Am
iso ajor ati iki
        D        G   D
yen aku tanpo slirane..

Musik : 
C D Bm Em
Am D G
C D Bm Em
Am D G

            G
mendung ing kutho caruban iki
C
kang dadi seksi
D                     G
endahe esemmu pas naliko ngucap janji
Em                    Am
gak bakalan aku nyidroni tresno iki
     C                      D
aku iki iseh tresno ning sliramu..

Reff: 
                C
rembulan lan lintang
         D          G
sing ono ing wengi iki
Em          Am 
 aku ning kene
          D     G 
ngenteni te..kane..

            C
tulong omongno
        D        G
yen aku iseh tresno
Em           Am
ra bakalan biso
        D          G
aku nglalekke slirane
     Em       Am
iso ajor ati iki
        D        G   G7
yen aku tanpo slirane..

               C
kok kebangeten men
        D       G        
kowe ngilangi roso
        Em       Am
urung genep sewindu
        D     G
pisahan karo aku..

        G7         C
mungkin aku mung biso
        D         G
ngangen sliramu teko
     Em         Am
aku ora bakal biso
         D          G
ngilangi roso tresnoku..

        G7           C
lintang-lintang rembulan
         D          G
seng ono ing wengi iki
    Em           Am
aku mung iso ngimpekke
        D           G
sliramu teko neng kene..
                    Am
neng kutho caruban iki..
D                  G
 sliramu ninggalne janji..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Caruban Ninggal Janji
Lyrics not available
Tab not available
 Buy song Caruban Ninggal Janji on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z