Raiso Ngapusi

by TEKOMLAKU feat Ervinsof

587

Intro : 
C D Bm Em
Am D G

    G        D
tresno iki karo kowe..
    Em         D
wes karep bebrayan..
  C         D           G    D/F#
roso iki.. aku sing dolanan..
  Em                  Bm
seprono seprene.. aku ngapusi kowe..
  C             D          G   D
dibelakang.. bermain dengannya..

  G         D           Em  D
kabeh iki.. pancen salahku..
    C           D        G
wis blenjani janji suci iki..
Em                Bm
lalekno aku.. nggoleko pengganti..
     C         D      G   -D
sing iso.. ngregani awakmu..

C          D
o..jo ngeboti aku..
  Bm         Em
polahku gawe bubrah..
  C             D        G
nanging ati.. raiso ngapusi..

Reff :
  C         D
jujur.. aku raiso..
  Bm         Em         C
kudu milih sopo neng atiku..
  D                G
kabeh sing tak tresno..

     C        D
pangapuranen aku..
           Bm      Em           C
wis nggawe gelo atimu ninggal tatu..
     D           G
sing wis kadung jeru..

Musik : 
C D Bm Em
C D G
C D Bm Em
C D G

[cewek]
C                 D
nggih pun kersane duh kangmas..
Bm           Em
aku lilo lan legowo..
 C         D            G  -D/F#
ora popo.. aku mbok duakno..

[cowok]
Em             Bm
salahku marang awakmu..
    C           G  -D/F#
wes nggawe loro ati..
Em              Bm
nanging iklasno awakku..
  C                   D
mugo bener.. marang pilihanku..

Reff :
  C         D
jujur.. aku raiso..
  Bm         Em         C
kudu milih sopo neng atiku..
  D                G
kabeh sing tak tresno..

C                D
kabeh.. kuwi wis ginaris..
Bm              Em
tresno..ku pancene tragis..
  C            D
kudu nompo.. pilihanmu..
  G
nadyan dudu aku..

     C        D
pangapuranen aku..
           Bm      Em           C
wis nggawe gelo atimu ninggal tatu..
     D            G
sing wis kadung jeru..

C            D
lilakke roso tresnoku..
Bm             Em
ngoyako tresno anyarmu..
 C           D
ojo bali.. koyo wingi..
 G
aku wis ra sudi..

  C         D
jujur.. aku raiso..
  Bm         Em         C
kudu milih sopo neng atiku..
  D                G
kabeh sing tak tresno..

     C        D
pangapuranen aku..
           Bm      Em           C
wis nggawe gelo atimu ninggal tatu..
     D            G
sing wis kadung jeru..

     C        D
pangapuranen aku..
           Bm      Em           C
wis nggawe gelo atimu ninggal tatu..
     D            G
sing wis kadung jeru..

  C             D   D/F# G
nanging ati.. raiso ngapusi..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Raiso Ngapusi
Lyrics not available
Tab not available
 Buy song Raiso Ngapusi on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z