Kebayang Lungamu

by TEKOMLAKU

517

Intro : 
Em Am F G

C
nalikane..
       Am
kowe lungo ninggal janji
F                 G
a..ku rung iso nompo..

C
nanging kabeh..
         Am
wes cubo tak tepati
F                     G
i..si sing ning njero ati..

    Em                      A
senajan kowe uwis main ning mburi
       F                 G
karep ati ra pingin ngonangi..

Int. 
C Am F G
Em Am F G

    Em                      A
senajan kowe uwis main ning mburi
       F                 G
karep ati ra pingin ngonangi..

Reff :
         G
aku mung mikir awal
F                   G
awak dewe ngucap janji
               Em
kuwi sing marai kuat
             Am
ngadepi kowe janji..
            F
ora sah sepaneng
             G
wes di gawe ayem
              C
bakale dadi seneng..huwo oo oo..

                 F
tapi nek Gusti malah
                   G
golek dalan sing liyo
                 Em
aku mung iso nerimo
                  Am
ben di kiro ora popo..
               F
mergo tresno kuwi
             G
ra kabeh sejati
                 C
ojo mlipir golek ganti..

Musik : 
Em Am F G

C
nalikane..
       Am
kowe lungo ninggal janji
F                 G
a..ku rung iso nompo..

C
nanging kabeh..
         Am
wes cubo tak tepati
F                     G
i..si sing ning njero ati..

    Em                      A
senajan kowe uwis main ning mburi
       F                 G
karep ati ra pingin ngonangi..

Int. 
C Am F G
Em Am F G

    Em                      A
senajan kowe uwis main ning mburi
       F                 G
karep ati ra pingin ngonangi..

Reff :
         G
aku mung mikir awal
F                   G
awak dewe ngucap janji
               Em
kuwi sing marai kuat
             Am
ngadepi kowe janji..
            F
ora sah sepaneng
             G
wes di gawe ayem
              C
bakale dadi seneng..huwo oo oo..

                 F
tapi nek Gusti malah
                   G
golek dalan sing liyo
                 Em
aku mung iso nerimo
                  Am
ben di kiro ora popo..
               F
mergo tresno kuwi
             G
ra kabeh sejati
                 C
ojo mlipir golek ganti..

Outro:
               F
mergo tresno kuwi
             G
ra kabeh sejati
                 C
ojo mlipir golek ganti..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Kebayang Lungamu
                  nalikane..
kowe lungo ninggal janji
a..ku rung iso nompo..

nanging kabeh..
wes cubo tak tepati
i..si sing ning njero ati..

senajan kowe uwis main ning mburi
karep ati ra pingin ngonangi..

senajan kowe uwis main ning mburi
karep ati ra pingin ngonangi..

Reff :
aku mung mikir awal
awak dewe ngucap janji
kuwi sing marai kuat
ngadepi kowe janji..
ora sah sepaneng
wes di gawe ayem
bakale dadi seneng..huwo oo oo..

tapi nek Gusti malah
golek dalan sing liyo
aku mung iso nerimo
ben di kiro ora popo..
mergo tresno kuwi
ra kabeh sejati
ojo mlipir golek ganti..

nalikane..
kowe lungo ninggal janji
a..ku rung iso nompo..

nanging kabeh..
wes cubo tak tepati
i..si sing ning njero ati..

senajan kowe uwis main ning mburi
karep ati ra pingin ngonangi..

senajan kowe uwis main ning mburi
karep ati ra pingin ngonangi..

Reff :
aku mung mikir awal
awak dewe ngucap janji
kuwi sing marai kuat
ngadepi kowe janji..
ora sah sepaneng
wes di gawe ayem
bakale dadi seneng..huwo oo oo..

tapi nek Gusti malah
golek dalan sing liyo
aku mung iso nerimo
ben di kiro ora popo..
mergo tresno kuwi
ra kabeh sejati
ojo mlipir golek ganti..

Outro:
mergo tresno kuwi
ra kabeh sejati
ojo mlipir golek ganti..                
Tab not available
 Buy song Kebayang Lungamu on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z