Percoyo Aku

by Hendra Kumbara

566

(Intro) 
C Am Dm F G

C                Am
semerbak wangine kembang
       Dm
ora gampang ilang
     F          G
koyo parfum sewunan

C               Am
tresnaku ora gampang layu
        Dm
koyo kembang tebu
           F     G
sing kabur kanginan

       Em       A
hawane yen karo kowe
      Dm                G
sitik-sitik kudu nyekel hape
       Em                A
pengen kabeh-kabeh tak apdetke
             Dm
ben ndunyo nggatekke
  G                  C   C7
kowe wes ono sing nduwe..

(Chorus)
F        G
percoyo aku..
        Em             Am
rak ono sing liyo ning atiku
         Dm           G
tresnoku iki mung kanggo kowe
     C        C7
sing ayu dewe..

F           G
cekel tanganku
          Em            Am
rak bakal tak tinggalke ning mburi
        Dm        G              C
yen aku dobolan jegurke ning blumbang..

(Intro) 
C

    C           Am
tresnaku ora gampang layu
        Dm
koyo kembang tebu
           G
sing kabur kanginan..

(Int.) 
F Fm Em A Dm G C C7
  aaha..
F     Fm  Em    A
huuu uu.. huuu uuu..
Dm    Em    F     F#m    G
(ha..aaha..aaha..aaha..aa ha..)

       Em       A
hawane yen karo kowe
      Dm                G
sitik-sitik kudu nyekel hape
       Em                A
pengen kabeh-kabeh tak apdetke
             Dm
ben ndunyo nggatekke
  G                  C    C7
kowe wes ono sing nduwe.. oh..

(Chorus)
F        G
percoyo aku..
        Em             Am
rak ono sing liyo ning atiku
         Dm           G
tresnoku iki mung kanggo kowe
     C        C7
sing ayu dewe..

F           G
cekel tanganku..
          Em            Am
rak bakal tak tinggalke ning mburi
        Dm        G             (F)
yen aku dobolan jegurke ning blumbang..

F        G
percoyo aku..
        Em             Am
rak ono sing liyo ning atiku
         Dm           G
tresnoku iki mung kanggo kowe
     C        C7
sing ayu dewe..

F           G
cekel tanganku..
          Em            A
rak bakal tak tinggalke ning mburi
       Dm      Em
aku ra dobolan..
        F         G              C
yen aku dobolan jegurke ning blumbang..

(Outro) 
Am Dm G  C
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Percoyo Aku
                  semerbak wangine kembang
ora gampang ilang
koyo parfum sewunan

tresnaku ora gampang layu
koyo kembang tebu
sing kabur kanginan

hawane yen karo kowe
sitik-sitik kudu nyekel hape
pengen kabeh-kabeh tak apdetke
ben ndunyo nggatekke
kowe wes ono sing nduwe..

(Chorus)
percoyo aku..
rak ono sing liyo ning atiku
tresnoku iki mung kanggo kowe
sing ayu dewe..

cekel tanganku
rak bakal tak tinggalke ning mburi
yen aku dobolan jegurke ning blumbang..

tresnaku ora gampang layu
koyo kembang tebu
sing kabur kanginan..

aaha..
huuu uu.. huuu uuu..
(ha..aaha..aaha..aaha..aa ha..)

hawane yen karo kowe
sitik-sitik kudu nyekel hape
pengen kabeh-kabeh tak apdetke
ben ndunyo nggatekke
kowe wes ono sing nduwe.. oh..

(Chorus)
percoyo aku..
rak ono sing liyo ning atiku
tresnoku iki mung kanggo kowe
sing ayu dewe..

cekel tanganku..
rak bakal tak tinggalke ning mburi
yen aku dobolan jegurke ning blumbang..

percoyo aku..
rak ono sing liyo ning atiku
tresnoku iki mung kanggo kowe
sing ayu dewe..

cekel tanganku..
rak bakal tak tinggalke ning mburi
aku ra dobolan..
yen aku dobolan jegurke ning blumbang..                
Tab not available
 Buy song Percoyo Aku on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z