Ora Ono Liyo

by Hendra Kumbara

625

(Intro) 
G

G
mongso rendeng wes ganti ketigo
Em
nganti mlebu meneh wulan poso
D                   C   Cm     G
nanging rosomu ning aku iseh podo..

G
saben mbengi ra lali dongaku
Em
mugo gusti ngluluhke atimu
D                   C   Cm      G
nanging rosomu ning aku tetep podo..

Am                   Bm
dalan nggronjal sing tak lewati
      Em     D        A7
kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi
Am                Bm
mergo balesan chatmu dek wingi
         C
mas sing ngati-ati,
    D                 G   D
yen tekan ngomah ngabari..

(Chorus)
     G      B7
ora ono liyane..
     Em         Dm     C  Bm      Am
sing iso ngganteni awakmu ning atiku..
D    G         B7
ora ono sing liyo..
     Em      Dm     C
sing iso nggawe aku tresno
Bm       Am       D        G
nganti mati bakal tak gondeli..

G
saben mbengi ra lali dongaku
Em
mugo gusti ngluluhke atimu
D                   C
nanging rosomu ning aku..
Cm      G
tetep podo.. (Ya Allah Gusti..)

Am                   Bm
dalan nggronjal sing tak lewati
      Em     D        A7
kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi
Am                Bm
mergo balesan chatmu dek wingi
         C
mas sing ngati-ati,
    D                 G   D
yen tekan ngomah ngabari..

(Chorus)
     G      B7
ora ono liyane..
     Em         Dm     C  Bm      Am
sing iso ngganteni awakmu ning atiku..
D    G         B7
ora ono sing liyo..
     Em      Dm     C
sing iso nggawe aku tresno
Bm       Am       D        G
nganti mati bakal tak gondeli..

B7   Em Dm C Bm      Am
oh.. hu..    ning atiku..
D    G         B7
ora ono sing liyo..
     Em      Dm     C
sing iso nggawe aku tresno
Bm       Am       D        C
nganti mati bakal tak gondeli..
Bm         Am       D        G
  nganti mati bakal tak gondeli..

(Outro) 
G
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Ora Ono Liyo
                  mongso rendeng wes ganti ketigo
nganti mlebu meneh wulan poso
nanging rosomu ning aku iseh podo..

saben mbengi ra lali dongaku
mugo gusti ngluluhke atimu
nanging rosomu ning aku tetep podo..

dalan nggronjal sing tak lewati
kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi
mergo balesan chatmu dek wingi
mas sing ngati-ati,
yen tekan ngomah ngabari..

(Chorus)
ora ono liyane..
sing iso ngganteni awakmu ning atiku..
ora ono sing liyo..
sing iso nggawe aku tresno
nganti mati bakal tak gondeli..

saben mbengi ra lali dongaku
mugo gusti ngluluhke atimu
nanging rosomu ning aku..
tetep podo.. (Ya Allah Gusti..)

dalan nggronjal sing tak lewati
kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi
mergo balesan chatmu dek wingi
mas sing ngati-ati,
yen tekan ngomah ngabari..

(Chorus)
ora ono liyane..
sing iso ngganteni awakmu ning atiku..
ora ono sing liyo..
sing iso nggawe aku tresno
nganti mati bakal tak gondeli..

oh.. hu..    ning atiku..
ora ono sing liyo..
sing iso nggawe aku tresno
nganti mati bakal tak gondeli..
nganti mati bakal tak gondeli..                
Tab not available
 Buy song Ora Ono Liyo on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z