Ngadepi Kenyataan

by Aldris Mursyid

421

Capo fret 5

Intro : 
C

F
 lungguh neng kene 
     C
neng andingku..
F
 neng ambang wates
     C
cahyane bengi lan awan..

F
 lungguh neng kene 
  C
karo aku..
F
 ojo sepaneng
       C
sing tenang pikiranmu..

        Dm
kowe ki cah lanang..
         G
sing kudune kuwat ngadepi
     Am
kenyataan..

                Dm
kenyataan seng ugal ugalan..
G                 Am
 salah dalan kowe loro tenan..
           Dm
ojo gersah wae..
              G
ngersulo leda lede..
          C
mobal pikirane..

Reff :
                  F
kekarepan pingin uripmu mulyo..
G                      Am
 nanging kowe ra gelem rekoso..
           Dm            G
ndang tangio.. ndang sadaro..
             C
turumu kui miring..

F                   C
 sejatine urip kuwi rabedo..
F                C
 kabeh podo kari sawang sinawang..

        Dm
kowe ki cah lanang..
         G
sing kudune kuwat ngadepi
     Am
kenyataan..

                Dm
kenyataan seng ugal ugalan..
G                 Am
 salah dalan kowe loro tenan..
           Dm
ojo gersah wae..
              G
ngersulo leda lede..
          C
mobal pikirane..

Reff :
                  F
kekarepan pingin uripmu mulyo..
G                      Am
 nanging kowe ra gelem rekoso..
           Dm            G
ndang tangio.. ndang sadaro..
             C
turumu kui miring..

                Dm
kenyataan seng ugal ugalan..
G                 Am
 salah dalan kowe loro tenan..
           Dm
ojo gersah wae..
              G
ngersulo leda lede..
          C
mobal pikirane..

Reff :
                  F
kekarepan pingin uripmu mulyo..
G                      Am
 nanging kowe ra gelem rekoso..
           Dm            G
ndang tangio.. ndang sadaro..
             C
turumu kui miring..

                  F
kekarepan pingin uripmu mulyo..
G                      Am
 nanging kowe ra gelem rekoso..
           Dm            G
ndang tangio.. ndang sadaro..
             C
turumu kui miring..
                  F
kekarepan pingin uripmu mulyo..
G                      Am
 nanging kowe ra gelem rekoso..
           Dm            G
ndang tangio.. ndang sadaro..
             C
turumu kui miring..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Ngadepi Kenyataan
                  lungguh neng kene neng andingku
neng ambang wates
cahyane bengi lan awan

lungguh neng kene karo aku
Ojo spaneng sing tenang pikiranmu

Kowe ki cah lanang 
Sing kudune kuwat
Ngadepi kenyataan

Reff
Kenyataan seng ugal ugalan
Salah dalan kowe loro tenan
Ojo gersah wae, ngersulo leda lede
Mobal pikirane

Kekarepan pingin uripmu mulyo
Nanging kowe ra gelem rekoso
Ndang tangio ,ndang sadaro 
Turumu kui miring 

sejatine urip kuwi rabedo
kabeh podo kari sawang sinawang

Kowe ki cah lanang 
Sing kudune kuwat
Ngadepi kenyataan

reff
Ndang tangio ....ndang sadaro
Turumu kui miring                
Tab not available
 Buy song Ngadepi Kenyataan on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z