Darah Tinggi

by Aldris Mursyid

505

Capo di fret 2

Intro : 
C Am F G 
(5x)

C         Am
ojo sak penake..
F           G
sak karepmu dewe..
C       Am
golek menange..
F           G
ra gelem di kalahke..

C         Am
ojo sok maido..
F            G
yen moh loro ati..
C         Am   
priksakno tensi..
F       G
darahmu tinggi..

 F
omonganmu sengak..
    Em
selalu mencak mencak..
  F
gawe humop pikir..
   G
yo wes kono sak karepmu..

Reff :
          C
tak wanti-wanti..
       Am
awit saiki..
           F
menengku kuwi
                     G
niteni polah lan tingkahmu..

        C
tak ati-ati..
             Am
ra bakal tak baleni..
             F
mung cukup sepisan wae
              G
aku ngomong karo kowe..

Int. 
C Am F G

C         Am
ojo sok maido..
F            G
yen moh loro ati..
C         Am   
priksakno tensi..
F       G
darahmu tinggi..

 F
omonganmu sengak..
    Em
selalu mencak mencak..
  F
gawe humop pikir..
   G
yo wes kono sak karepmu..

Reff :
          C
tak wanti-wanti..
       Am
awit saiki..
           F
menengku kuwi
                     G
niteni polah lan tingkahmu..

        C
tak ati-ati..
             Am
ra bakal tak baleni..
             F
mung cukup sepisan wae
              G
aku ngomong karo kowe..

         F
kanggo kowe seng rumongso
          G
bener sak kabehe..

Musik : 
F C Dm G
F C Dm G

Reff :
          F
tak wanti-wanti..
       C
awit saiki..
           Dm
menengku kuwi
                     G
niteni polah lan tingkahmu..

        F
tak ati-ati..
             C
ra bakal tak baleni..
             F
mung cukup sepisan wae
              G
aku ngomong karo kowe.. hoo..

          C
tak wanti-wanti..
       Am
awit saiki..
           F
menengku kuwi
                     G
niteni polah lan tingkahmu..

        C
tak ati-ati..
             Am
ra bakal tak baleni..
             F
mung cukup sepisan wae
              G
aku ngomong karo kowe..

         F
kanggo kowe seng rumongso
          G
bener sak kabehe..
       F
elingo yen kowe mati
            G
(yen kowe mati..)
            C Am F 
ora budal dewe..
 G          C Am F
ora budal dewe..
 G          C Am F
ora budal dewe..
 G          C Am F
ora budal dewe..
 G          C 
ora budal dewe..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Darah Tinggi
                  Ojo sak penake 
Sak karepmu dewe 
Golek menange 
Ra gelem di kalahke

Ojo sok maido 
Yen moh loro ati 
Priksakno tensi 
Darahmu tinggi

Omonganmu sengak 
Selalu mencak mencak 
Gawe humop pikir 
Yo wes kono sak karepmu

Reff: 
Tak wanti-wanti 
Awit saiki 
Menengku kuwi 
Niteni polah lan tingkahmu

Tak ati-ati 
Ra bakal tak baleni 
Mung cukup sepisan wae 
Aku ngomong karo kowe

Ojo sok maido 
Yen moh loro ati 
Priksakno tensi 
Darahmu tinggi

Omonganmu sengak 
Selalu mencak mencak 
Gawe humop pikir 
Yo wes kono sak karepmu

Reff: 
Tak wanti-wanti 
Awit saiki 
Menengku kuwi 
Niteni polah lan tingkahmu

Tak ati-ati 
Ra bakal tak baleni 
Mung cukup sepisan wae 
Aku ngomong karo kowe

Kanggo kowe seng rumongso 
Bener sak kabehe

Reff: 
Tak wanti-wanti 
Awit saiki 
Menengku kuwi 
Niteni polah lan tingkahmu

Tak ati-ati 
Ra bakal tak baleni 
Mung cukup sepisan wae 
Aku ngomong karo kowe hoo

Tak wanti-wanti 
Awit saiki 
Menengku kuwi 
Niteni polah lan tingkahmu

Tak ati-ati 
Ra bakal tak baleni 
Mung cukup sepisan wae 
Aku ngomong karo kowe

Kanggo kowe seng rumongso 
Bener sak kabehe 
Elingo yen kowe mati 
(yen kowe mati..) 
Ora budal dewe 
Ora budal dewe 
Ora budal dewe 
Ora budal dewe 
Ora budal dewe..                
Tab not available
 Buy song Darah Tinggi on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z