My Love

by Dory Harsa

577

Intro : 
F  Em
Am G D  F  G

C                  Em
 rangkulen awakku iki
Dm                G
 turuo ning omah iki
C                   G/B  Am
 ning kamar wes tak cepaki
Dm                 F
 nganti esuk ojo bali
       G       C
kancanono aku iki..

Int. 
D# Dm

C                      Dm
 ning njobo langite mendung
G                  C  -G/B
 banyu udane wes medun
Am                     Dm
 ra pethuk wes pirang tahun
F           G     C          Gm -C
 yen kowe lungo.. aku bingung..

Reff :
F    G         Em       Am
 aku kangen ngalemmu oh my love
F            G         C    Gm -C
iling naliko yen mapan turu
F    G               Em        Am
 rasane ngantuk sing ono mripatku
        F         Dm
nanging ra biso merem
         G
yen adoh karo sliramu..

C                  Dm
 rangkulen awakku iki
G                 C  G/B
 turuo ning omah iki
Am                       Dm
 ning kamar wes tak cepaki
F        G       Am
 nganti esok ojo bali

Musik : 
Am G F Am G D
F G Em A Dm Fm C

Reff :
F    G         Em       Am
 aku kangen ngalemmu oh my love
F            G         C    Gm  C
iling naliko yen mapan turu
F    G               Em        Am
 rasane ngantuk sing ono mripatku
        F         Dm
nanging ra biso merem
         G
yen adoh karo sliramu..

C                      Dm
 ning njobo langite mendung
G                  C   G/B
 banyu udane wes medun
Am                     Dm
 ra petuh wes pirang tahun
F           G       C
 yen kowe lungo aku bingung..
F           G         F
 yen kowe lungo.. aku bingung..

Outro : 
F  Em  Dm Fm  C
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics My Love
                  rangkulen awakku iki
turuo ning omah iki
ning kamar wis tak cepak’i
nganti esuk ojo bali
kancanono aku iki

ning njobo langite mendung
banyu udane wis medun
ra pethuk wis pirang tahun
yen kowe lungo aku bingung

aku kangen ngalemmu oh my love
eling naliko yen mapan turu
rasane ngantuk sing ono mripatku
nanging rabiso merem yen adoh karo sliramu

rangkulen awakku iki
turuo ning omah iki
ning kamar wis tak cepak’i
nganti esuk ojo bali


 
 
aku kangen ngalemmu oh my love
eling naliko yen mapan turu
rasane ngantuk sing ono mripatku
nanging rabiso merem yen adoh karo sliramu

ning njobo langite mendung
banyu udane wis medun
ra pethuk wis pirang tahun
yen kowe lungo aku bingung
yen kowe lungo aku bingung                
Tab not available
 Buy song My Love on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z