Demi Kowe

by Dory Harsa

545

Capo di fret 4

Intro : 
Am Dm G F Am Bm

  C                F
pamit.. aku kudu lungo..
  Dm                       G
lungo.. janji ra bakal ninggalno..
    Em                  Am
tresno.. iki sing tak karepke..
       Bb                 G
karo kowe ra bakal karo liyane..

  C                    F
nangis.. batin iki ngrasakno..
  Dm                      G
loro.. tanpo doyo nggonku lungo..
  Em               Am
mugo.. kowe bakale nompo..
          Bb                G     E
nggonku lungo ora mergo ora tresno..

Reff :
    Am                    Dm
aku kerjo golek upo ora neko-neko..
      G                      C      E
kerjo esuk tekan sore ora tak rasakke..
        Am                         Dm
tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke..
          G        F        Am  E F G Am
ngrumangsani atase wong ora nduwe..

Int. 
Am G F C
Dm Am F G

  C                    F
nangis.. batin iki ngrasakno..
  Dm                      G
loro.. tanpo doyo nggonku lungo..
  Em               Am
mugo.. kowe bakale nompo..
          Bb                G     E
nggonku lungo ora mergo ora tresno..

Reff :
    Am                    Dm
aku kerjo golek upo ora neko-neko..
       G                      C      E
kerjo esuk tekan sore ora tak rasakke..
        Am                         Dm
tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke..
          G        F        Am   E
ngrumangsani atase wong ora nduwe..

    Am                    Dm
aku kerjo golek upo ora neko-neko..
       G                      C      E
kerjo esuk tekan sore ora tak rasakke..
        Am                         Dm
tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke..
          G        F        Am
ngrumangsani atase wong ora nduwe..

Outro : 
Am
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Demi Kowe
                  Pamit aku kudu lunga
Lunga, janji ra bakal ninggalna
Tresna, iki sing tak karepke
Karo kowe ra bakal karo liyane

Pamit, aku harus pergi
Pergi, janji tak akan meninggalkan
Cinta, ini yang kuinginkan
Denganmu tak akan bersama yang lain

Nangis, batin iki ngrasakna
Lara, tanpa daya nggonku lunga
Muga, kowe bakale nampa
Nggonku lunga ora merga ora tresna

Menangis, perasaan batin ini
Sakit, tanpa daya melepasmu
Semoga, kau kan menerimanya
Aku pergi bukan karena ku tak cinta

Reff:
Aku kerja golek upa ora neko-neko
Kerja esuk tekan sore ora tak rasakke
Tak lakoni demi kowe sing tak perjuangke
Ngrumangsani atase wong ora nduwe

Aku bekerja cari nafkah tidak macam-macam
Kerja pagi hingga sore tak terasa
Aku melakukannya untukmu yang aku perjuangkan
Memahami tak punya apa-apa                
Tab not available
 Buy song Demi Kowe on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z