Kuciwo (Akustik Version)

by Didik Budi

1103

Capo fret 4

Intro : 
C C F G
Em Am Dm G C

C                 C
  pancen aku sing salah
F       G
  ngarepke tresno
     Em           Am
sing wes mbok ucapno
Dm       G             C
  jebul aku mung salah tompo..

C             C
  kabeh iki salahku
F        G
  ra iso ngerteni
      Em     Am
opo kekarepanmu
Dm        G      C
  kowe ra tau kleru..

F       G
  kabeh janjimu
         Em          Am
wes tak ukir ning atiku
   F         G             C
janjimu ra bakal ninggalke aku..

Reff :
 F        G
amung kuciwo
     Em       Am
sing tak rasakke
  F          G           C
weruh kowe balen karo dekne..
 F          G
aku uwes ikhlas
    Em      Am
yen iki dalane
  F          G           C
mugo wae langgeng saklawase..
        
Musik : 
F G Em Am F G C
F G Em Am F G C

C                 C
  pancen aku sing salah
F       G
  ngarepke tresno
     Em           Am
sing wes mbok ucapno
Dm       G             C
  jebul aku mung salah tompo..

C             C
  kabeh iki salahku
F        G
  ra iso ngerteni
      Em     Am
opo kekarepanmu
Dm        G      C
  kowe ra tau kleru..

F       G
  kabeh janjimu
         Em          Am
wes tak ukir ning atiku
   F         G             C
janjimu ra bakal ninggalke aku..

Reff :
 F        G
amung kuciwo
     Em       Am
sing tak rasakke
  F          G           C
weruh kowe balen karo dekne..
 F          G
aku uwes ikhlas
    Em      Am
yen iki dalane
  F          G           C
mugo wae langgeng saklawase..

 F        G
amung kuciwo
     Em       Am
sing tak rasakke
  F          G           C
weruh kowe balen karo dekne..
 F          G
aku uwes ikhlas
    Em      Am
yen iki dalane
  F          G           C
mugo wae langgeng saklawase..

 F        G
amung kuciwo
     Em       Am
sing tak rasakke
  F          G           C
weruh kowe balen karo dekne..
 F          G
aku uwes ikhlas
    Em      Am
yen iki dalane
  F          G           C
mugo wae langgeng saklawase..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Kuciwo (Akustik Version)
                  pancen aku sing salah
ngarepke tresno
sing wes mbok ucapno
jebul aku mung salah tompo..

kabeh iki salahku
ra iso ngerteni
opo kekarepanmu
kowe ra tau kleru..

kabeh janjimu
wes tak ukir ning atiku
janjimu ra bakal ninggalke aku..

Reff :
amung kuciwo
sing tak rasakke
weruh kowe balen karo dekne..
aku uwes ikhlas
yen iki dalane
mugo wae langgeng saklawase..

pancen aku sing salah
ngarepke tresno
sing wes mbok ucapno
jebul aku mung salah tompo..

kabeh iki salahku
ra iso ngerteni
opo kekarepanmu
kowe ra tau kleru..

kabeh janjimu
wes tak ukir ning atiku
janjimu ra bakal ninggalke aku..

Reff :
amung kuciwo
sing tak rasakke
weruh kowe balen karo dekne..
aku uwes ikhlas
yen iki dalane
mugo wae langgeng saklawase..

amung kuciwo
sing tak rasakke
weruh kowe balen karo dekne..
aku uwes ikhlas
yen iki dalane
mugo wae langgeng saklawase..

amung kuciwo
sing tak rasakke
weruh kowe balen karo dekne..
aku uwes ikhlas
yen iki dalane
mugo wae langgeng saklawase..                
Tab not available
 Buy song Kuciwo (Akustik Version) on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z