Kuat Ati

by Didik Budi

666

Capo fret 4

Intro : 
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G

C           G
apa tak terimo
       Am           Em
kowe rabi ro wong liyo
F            C
pancen kabeh salahku
        Dm           G         C
ku terlalu mengharap cinta darimu..

C                 G   
  tak dongakke lancar sakkabehane
   Am                Em
ra usah peduli karo aku sek nengkene
F                 C                Dm
  wes tak cubo ikhlas karo cerito iki
               G
sing akhire kandas..

     F              Em
senadjan akhire aku sing loro
   F                  G     F  G  C
yo wes orapopo insya Allah aku lilo..

Reff :
    F       G        C    Em   Am
duh Gusti paringono aku kuat ati
   Dm              G             C
nompo kasusnyatan iki sing tak lakoni
  F          G              C   Em  Am
mugi mugi enggal mbenjang sesok kapan
 Dm             G         C
oleh ganti sing nyenengke ati..

Int. 
F  G  C Em Am
Dm  G  C
F  G  C Em Am
Dm  G  C

C           G
apa tak terimo
       Am           Em
kowe rabi ro wong liyo
F            C
pancen kabeh salahku
        Dm           G         C
ku terlalu mengharap cinta darimu..

C                 G   
  tak dongakke lancar sakkabehane
   Am                Em
ra usah peduli karo aku sek nengkene
F                 C                Dm
  wes tak cubo ikhlas karo cerito iki
               G
sing akhire kandas..

     F              Em
senadjan akhire aku sing loro
   F                  G     F  G  C
yo wes orapopo insya Allah aku lilo..

Reff :
    F       G        C    Em   Am
duh Gusti paringono aku kuat ati
   Dm              G             C
nompo kasusnyatan iki sing tak lakoni
  F          G              C   Em  Am
mugi mugi enggal mbenjang sesok kapan
 Dm             G         C
oleh ganti sing nyenengke ati..

    F       G        C    Em   Am
duh Gusti paringono aku kuat ati
   Dm              G             C
nompo kasusnyatan iki sing tak lakoni
  F          G              C   Em  Am
mugi mugi enggal mbenjang sesok kapan
 Dm             G         C
oleh ganti sing nyenengke ati..

    F       G        C    Em   Am
duh Gusti paringono aku kuat ati
   Dm              G             C
nompo kasusnyatan iki sing tak lakoni
  F          G              C   Em  Am
mugi mugi enggal mbenjang sesok kapan
 Dm             G         C
oleh ganti sing nyenengke ati..
 Dm             G         C
oleh ganti sing nyenengke ati..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Kuat Ati
                  Abot tak trimo
Kowe rabi ro wong liyo
Pancen kabeh salahku
Ku terlalu mengharap cinta darimu

Tak dongakke lancar sak kabehane
Ra usah peduli karo aku sik ning kene
Wis tak cobo iklas
Karo crito iki sing akhire kandas

Senadjan akhire aku sing loro
Yowis ora popo insya allah aku lilo

Duh gusti paringono aku kuat ati
Nompo kasusnyatan iki sing tak lakoni
Mugi mugi enggal mbenjang sesok kapan
Oleh ganti sing nyenengke ati

Abot tak trimo
Kowe rabi ro wong liyo
Pancen kabeh salahku
Ku terlalu mengharap cinta darimu

Tak dongakke lancar sak kabehane
Ra usah peduli karo aku sik ning kene
Wis tak cobo iklas
Karo crito iki sing akhire kandas


[TERJEMAHAN]
Berat ku terima
Kamu menikah dengan orang lain
Memang semua salahku
Ku terlalu mengharap cinta darimu

Ku doakan lancar semuanya
Tak usah peduli dengan aku yang disini
Sudah ku coba ikhlas
Dengan cerita ini yang akhirnya kandas

Walaupun akhirnya aku yang sakit
Yasudah tidak apa-apa insya allah aku terima

Oh tuhan berilah aku kuat hati
Menerima kenyataan ini yang ku jalani ini
Semoga besok mendapat pengganti baru
Dapat ganti yang membahagiakan hati

Berat ku terima
Kamu menikah dengan orang lain
Memang semua salahku
Ku terlalu mengharap cinta darimu                
Tab not available
 Buy song Kuat Ati on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z