Kembang Mawar

by Ardha Tatu feat Ndarboy Genk

366

(Intro) 
Am  B  E  F E
Dm  Am  D#m  E  E

   Am          Dm
u..udan.. udan sing tak enteni..
    E                    Am
kanggo nutup eluhku sing mili..
Dm
dudu klambi anyar..
         Am
sing tak caoske njenengan
  B
nanging kembang mawar
           E
sing tak tabur ning sarean..

(Intro) 
Dm F E

   Am             Dm
a..ambyar.. atiku kerungu kabar
   E                    Am
nggregel ati iki durung sadar..
  Dm
dudu kembang tebu
           Am
sing tukul gampang kangingan
  E                     Am
nanging tapak tilas..mu terkenang..

(Intro) 
Bm E Am

 G           C
dudu sanak.. dudu kakang..
  F          D           G
nanging yen ilang melu kelangan..

(Chorus)
  C                 Em
sugeng tindak.. panutanku..
   F        G               C
karyamu tak kenang welingmu tak gugu..
C                       Em
matur sembah nuwun komandanku..
        F       G        C
stasiun balapan dadi saksi bisu..

    Am     Em        F           C
ora bakal ono.. sing iso nggantekke
        Dm           G     C
namung iso.. neruske perjuangane..

   Am      Em          F   G
houwo.. houwo..oo.. houwo..
  C        E  Am  Em  F G C
hoo..oo..ooo..

  G              C
dudu.. sanak.. dudu kakang..
  F          D           G
nanging yen ilang melu kelangan..

(Chorus)
  C                 Em
sugeng tindak.. panutanku..
   F        G               C
karyamu tak kenang welingmu tak gugu..
C                       Em
matur sembah nuwun komandanku..
        F       G        C
stasiun balapan dadi saksi bisu..

    Am     Em        F           C
ora bakal ono.. sing iso nggantekke
        Dm        G           C
namung iso.. neruske perjuangane..
    Am     Em        F           C
ora bakal ono.. sing iso nggantekke
        Dm           G     Dm
namung iso.. neruske perjuangane..
Fm  G      C
o..oo.. houwo..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Kembang Mawar
                  uudan udan sing tak enteni
kanggo nutup eluhku sing mili
dudu klambi anyar
sing tak caoske njenengan
nanging kembang mawar
sing tak tabur ning sarean
 
aambyar atiku kerungu kabar
nggregel ati iki durung sadar
dudu kembang tebu
sing tukul gampang kangingan
nanging tapak tilasmu terkenang

dudu sanak dudu kakang
nanging yen ilang melu kelangan

sugeng tindak panutanku
karyamu tak kenang welingmu tak gugu
matur sembah nuwun komandanku
stasiun balapan dadi saksi bisu

ora bakal ono sing iso nggantekke
namung iso neruske perjuangane

houwo.. houwo..oo.. houwo..
hoo..oo..ooo..

dudu sanak dudu kakang
nanging yen ilang melu kelangan

sugeng tindak panutanku
karyamu tak kenang welingmu tak gugu
matur sembah nuwun komandanku
stasiun balapan dadi saksi bisu

ora bakal ono sing iso nggantekke
namung iso neruske perjuangane
ora bakal ono sing iso nggantekke
namung iso neruske perjuangane
o..oo.. houwo                
Tab not available
 Buy song Kembang Mawar on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!

share Share
TikTok top songs playlist 2022



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z