Karma

by Nando TW feat Rara Amora

34

(Intro) 
C G Dm Em
F G

C               G
dek pie kabarmu sayang..
 Am                    Em
aku.. kangen karo sliramu..
      F        C
sepurane aku bien..
        Dm       G
wes tau menduakanmu..

C                  G
mas aku wes ngapurani..
  Am                Em
kabeh.. kesalahanmu kuwi..
           F         C
sing tak jaluk kowe ojo..
        Dm           G
ingin mengulang kembali..

    Am               Em
sak tenane atiku iki pengen baleni..
   F
mergo roso sayangmu raono
C         G
sing ngalahi..

  Am
loro tresno iki
           Em
wes kadung jeru ning ati..
  F                  G           C  G
mugo Gusti ndang maringi oleh ganti..

(Chorus)
  C                 G
roso gelo iki raiso ilang ning ati..
       Am
mergo aku sing jalari..
        Em
dan aku yang menyakiti..

    F
wes tak anggep kowe bien
     C
sing paling tak sayang..
       Dm
tapi dulu kau menghilang..
      G        C
semua jadi kenangan..

  C
tulung aku pengen
       G
awak'e dewe balikan..
         Am
janji ra bakal nglarani..
        Em
mergo kowe tak tresnani..

  F
sepurane kang mas
      C
aku raiso baleni..
        Dm
dongaku nggo kowe.. mugo kowe..
 G                        C
iso oleh sing apik nggo kowe..

(Int.) 
Am Em Dm G

C                    G
aku ra nyongko bakal ngene akhire..
 Am                  Em
aku.. malah milih liane..
        F           C
bakalan tak tompo kabeh..
         Dm       G
dosaku nglarani kowe..

C                 G
kabeh kuwi dadi pelajaranmu..
    Am                  Em
tresno.. ojo mbok sio sio..
           F        C
wes kadung kowe keloro..
     Dm    G    C
kowe jaluk ngapuro..

    Am               Em
sak tenane atiku iki pengen baleni..
   F
mergo roso sayangmu raono
C         G
sing ngalahi..

  Am
loro tresno iki
           Em
wes kadung jeru ning ati..
  F                  G           C
mugo Gusti ndang maringi oleh ganti..

Am G       F
   tulung aku..
Am    Em          F
  aku wes oleh ganti.. ho..ooho..

(Chorus)
  C                 G
roso gelo iki raiso ilang ning ati..
       Am
mergo aku sing jalari..
        Em
dan aku yang menyakiti..

    F
wes tak anggep kowe bien
     C
sing paling tak sayang..
       Dm
tapi dulu kau menghilang..
      G        C
semua jadi kenangan..

  C
tulung aku pengen
       G
awak'e dewe balikan..
         Am
janji ra bakal nglarani..
        Em
mergo kowe tak tresnani..

  F
sepurane kang mas
      C
aku raiso baleni..
        Dm
dongaku nggo kowe.. mugo kowe..
 G                      C
iso oleh sing apik nggo kowe..

        Dm
dongaku nggo kowe mugo..
      G                          C
kowe iso oleh.. sing apik nggo kowe..
Visit www.musixindo.com
to see the lyrics Karma
Lyric not available
Tab not available
 Buy song Karma on iTunes store

Support artists with purchashing the original song!


share Share



0 Comments
Please sign-in to comment.

All Artists: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z